MHP’den CAHİDE’ye ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mezine Sırakaya 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle İl Yönetimi adına Gaziantep Canlı Hayatını İyileştirme Derneği’ni (CAHİDE) ziyaret etti.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Dr. Cengiz Bayram’ı ziyaret eden Sırakaya, Bayram’ın hayata tutunmaya çalışan canlıları korumakla çok önemli bir vazife üstlendiğini belirtti.

Sırakaya, “Bugün Hayvanları Koruma Günü. Bu nedenle Gaziantep’te çok önemli bir görev üstlenen CAHİDE ekibini ziyaret etmek sitedik. Dr. Cengiz Bayram ve değerli Dernek Üyeleri bu anlamda çok önemli bir görev üstlenmiş durumdalar. Doğal yaşamın bir parçası olan hayvanları korumak insanoğlunun görevi. Barınakta mutlu, karnı tok yaşayan yüzlerce hayvan bu ekibin çalışmaları sonucu hayata tutundu. Bir avucu geçmeyen gönüllüler orada yaşayan hayvanlara sevgi ve şevkatle bakıyor. Bu çok güzel bir duygu. Müslüman sadece insanlara değil, diğer canlılara da merhametle davranır, hayvanlara şevkatle muamele eder. Allah yarattığı canlılara acıyanları bağışlar, günahlarını affeder. Ben İl Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimiz adına Canlı Hayatını İyileştirme Derneğine gönül vermiş üyelerine çok teşekkür ediyorum. Üzerimize düşen sorumluluk olursa her zaman kendilerine destek olacağımızı belirtmek isterim. Ayrıca Başkan Cengiz Bayram bugün bu sorumluluğumuzu unutmamak için bize mama hediye etti. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Dr. Cengiz Bayram duyarlılığından ötürü MHP İl yönetimine teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MHP’den CAHİDE’ye ziyaret

Zamanının çoğunu barınakta geçiren Bayram hayvan sevgisinin önemine değinerek, “Daimi gönüllü arkadaşlarımızla sokak hayvanlarını sevgi ve şefkatle sahipleniyoruz. Yaralı hayvanlarımızı veterinimiz tedavi altına alıyor. Bağışlarla ayakta kalıyoruz. Canlıları korumak bir insanlık görevi. Bugün çocuklarımıza mama dağıttık. Çünkü Hayvan sevgisi ve doğada yaşayan canlıları sevme becerisi yetisi çocuk yaşta başlar. Aslında hayvanlar insanların en sadık dostlarıdır. Küçük çocuklara sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak için bugün mama dağıttık. Gitip gördükleri hayvanları doyurup onların sevgisini kazanmaları ve iletişim kurabilmeleri için. Ben size çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de bu konuda duyarlı olması bizi de mutlu etti. Derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Dr. İlker Pala’da Başkan Bayram’a eşlik ederek, sağlık , huzur ve mutluluk için Hayvan Sağlığının insan üzerinde ki etkisine değindi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’den CAHİDE’ye ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin