MHP’li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

26. Dönem MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Gazeteci Mezine Sırakaya Gaziantep MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek partisinden yeniden 27. Dönem Milletvekili Aday Aday oldu.
Sırakaya MHP Gaziantep İl Binası toplantı salonunda yaptığı basın açıklamasına çok sayıda kadının katılması gözlerden kaçmadı. Farklı partilerden yaklaşık 50 kadına MHP rozeti takan Sırakaya, “Ben kadın, erkek, çocuk, bu millete hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

Sırakaya’nın  “6317 Şehidi olan Gaziantep’in renkleri kırmızı-siyah giyerek basın toplantımı yapmayı uygun buldum. Çünkü Gaziantep kendisiyle her zaman gurur duyan bir şehir. Ankara’da Ülkücü Şehitler ve Taşmedreseliler Kızılcahamam Anıtını ziyaret ettim. Gördüm ki her taşın üstünde en az beş  Gaziantepli taşmedreseli agabeyimizin adını gördüm ve göz yaşlarıma hakim olamadım. Bu kadim şehir vatanı, milleti, bayrağı için her zaman canından vazgeçmiş. Sizinle guru duyuyorum” ifadeleri katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

Sırakaya’nın basın açıklaması şöyle;

“Değerli basın mensupları, kıymetli başkanlarım, yöneticilerim ve dava arkadaşlarım;

Değerli Gaziantepliler, Gaziantep’in bütün renklerini sevgiyle kucaklıyorum. Hoşgeldiniz.

Bir yıldır yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğimden, 27. Dönem Milletvekili aday adaylığı için 24 Nisan 2018 tarihinde istifa ettim.

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı
MHP Genel Merkezimize, ülkeme hizmet etmek için aday adaylığı başvurumu yaptım. Sayın liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin hayır duasını alarak çıkmış olduğum bu yolda yanımda olan, davamızın neferleri değerli dostlarıma, yaklaşık 5 yıl birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski İl başkanım Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimdeki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeni İl başkanım Muzaffer Çelik ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Gaziantep MHP İl İlçe teşkilatlarında geçmişte görev yapan başkanlarımızı ve yöneticilerimizi buradan sevgiyle selamlıyorum.
Ben değil biz anlayışı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. Dönem Gaziantep Milletvekili aday adaylığı müracaatı yapan tüm ülküdaşlarıma, yol arkadaşlarıma çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim.
26 Dönem Gaziantep Milletvekili adaylığı nasip eden yüce rabbim 27. Dönemde de inşallah ülkemize hizmet için çıktığımız bu yolda kısmetse bize en güzel yolu gösterecektir. Biz ülkücüler ülkü ocaklarında hizmet yarışı için yola çıkan kardeşlerimizle birlikte aynı saflarda menfaatsiz, aynı amaca hizmet için yürümeyi öğrendik. Bundan sonrada bu birliktelik her alanda ve her safhada devam edecektir.

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

Türk Milleti zorlu bir yolun yolcusudur. Bu yol Türk ve Türkiye düşmanlarının karşısında, Türkiye’yi en ileriye taşıyacak güçlü bir milletin yeniden dirilişinin yoludur. Bizler hileli siyasete, hileli sermayeye, hileli yönetime, haksızlıklara ve istismara göz yummayız. Türkiye, tarihsel çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapmalı ve uygulamalıdır.
Biz, Başbuğumun bize bıraktığı, Milli devlet ve Milli demokrasi ilkesinden yola çıkarak,  Türk milletinin bütün fertlerini aynı derecede sevmeyi öğrendik, söz konusu devletse milletse ölmeyi öğrendik, Türk Milletinin özgürlüğü egemenliği ve bağımsızlığı için yaşamayı öğrendik. Mücadelemiz hiçbir zaman siyasi kazanç, koltuk mücadelesi olmadı.
Çanakkale’de, Gaziantep’te, İzmir’de, Van’da Türkiye Cumhuriyeti için can veren atalarımızın torunları, bugün vatan müdafaası için Afrin’de şehit düştü. 15 Temmuz meydanlarında şehit düştü. Tamda bitti, öldü dedikleri anda 15 Temmuz’da yeniden dirilen Türk Milleti bir kez daha küllerinden doğmayı tüm dünyaya gösterdi.

Biz çetin bir yola çıktık. Kimi bu yolda siyasi vaatlere kandı, kimi bazı engellere takıldı, kimileri de şahsi menfaatlerinin kurbanı oldu. Biz çıktığımız çetin yolda bizimle kalan yürekli, kuvvetli,  cesur, inanan, güvenen dava arkadaşlarımızla sonuna kadar liderimiz Devlet Bahçeli ile ne pahasına olursa olsun yürüyemeye devam ettik ve bundan sonrada bu yoldan dönmeyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz.

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

Biz Türk Milliyetçileri zoru görünce kaçanlardan olmayacağız. Biz belimizdeki kamburdan kurtulup yolumuza devam edeceğiz. Fitne ve fesat ile Devlet yönetilemeyeceğini biliyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bozduğu oyunların oyuncuları ile hak yolunda mücadele edeceğiz.

Millet olarak var olma mücadelesi verirken, beka sorunu yaşarken,  FETÖ’nün kurduğu tuzaklara düşmeyecek,  15 Temmuz gerçeğini unutmayacağız. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında dimdik ayakta duran liderimiz, bu ülkenin ve devletin bekası için üzerine düşeni yapmış, yapmaya da devam etmektedir.

İnancımız sonsuzdur. Milletimiz tarihin her çağında tek dişi kalmış canavarlarla mücadele etmiş ve zafere ulaşmıştır. Kurtuluş savaşı ile başlayan, Kuvay-ı Milliye hareketi ile devam eden süreçte Türk Milleti; 27 Mayıs 1960 darbesi, 12 Eylül 1980 darbesi,  28 Şubat, 15 Temmuz darbe girişimi ile derin yaralar almış ancak her seferinde ayakta kalmayı başarmıştır. Düşman oyun oynamaya, biz Türk Milliyetçileri de oynanan oyunları bir bir bozmaya devam edeceğiz.

Türk dünyasının meşakkatli yolu uzundur. Bugün milletimizi bölmek ve ülkemizi yıkmak için birliğimizi bozmak için kolları sıvayan, salyalarını akıtan düşman ile mücadelenin tek yolu milli birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir. Aksi takdirde darmadağın olacağımız aşikardır. Türkiye Ortadoğu’nun anası, Türk Dünyasının babası, Mazlumların yuvasıdır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tesis etmek için var gücümüzle çalışacağız. Geçmişte Türk Siyasi hayatının önünü tıkayan, her tür çekişmeye son verecek ve ekonomik krizlerin önünü kesecek olan yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin, Cumhur İttifakının ortak adayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Önceliği her zaman vatan ve millet olan Milliyetçi Hareket Partisi görüşü ne olursa olsun Türk Milletinin oylarına taliptir.

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziran Genel seçimlerinde yüce meclisimizde temsil sayısının artacağına, vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine büyük bir teveccüh göstereceğine canı gönülden inanıyorum.

Bizim aklımız abudik, gubudik işlere yetmez, tek bildiğimiz Milletimizin iradesine saygımız, demokrasiye olan inancımızdır.

Siyaset karaborsa olmamalıdır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şu ifadelerini hatırlatmak isterim;

Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde, 24 Haziran’da milletimiz bekasına, beraberliğine, bereket ve kaderine sahip çıkacaktır.

Tuzaklar nafiledir.

Oyunlar boşunadır.

Türklüğü eritmek, Türkiye’yi emmek için seferber olmuş iç ve dış mihraklara karşı Cumhur İttifakı milli iradeyle birleşip mukaddes ve muazzez bir mücadele şuuruyla hesapları alt üst edecek, muhasım ve müstevli odakları bir kez daha yenilgiye uğratacaktır.

Cumhur İttifakı şaşmaz ve şaibesiz irademizdir.
Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, Başbuğum Alparslan Türkeş’i ve silah arkadaşlarını, Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.”

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

MHP'li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Sırakaya, kadınların tam desteğini aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin