MHP’li Yalçın, “24 Haziran seçimlerinin sonuçları bellidir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’li Yalçın, “24 Haziran seçimlerinin sonuçları bellidir”-MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Gaziantep’te konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Sermet Atay’ın MHP’li teşkilatlara verdiği iftar yemeği organizasyonunda konuştu.

Atay’ın düzenlediği iftar yemeğine; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, MHP 27. Dönem Milletvekili Adayları, MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı, Kadin Kolları Başkanı Özlem Canpolat, İlçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, eski il ve ilçe başkanları ve yöneticiler katıldı.

MHP’li Yalçın,  İftar Yemeği organizasyonunda yaptığı konuşmada partililere seslenerek, 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarının belli olduğunu, Anayasa referandumuna onay veren aziz milletin Cumhur İttifakına da sandıkta onay vereceğinin altını çizdi.

MHP’li Yalçın, “24 Haziran seçimlerinin sonuçları bellidir”

Normalleşmenin meydana gelebilmesi için sistem değişikliğine ihtiyaç olduğunu ve bu fikri de ortaya atanın MHP’si olduğuna vurgu yapan Yalçın, Sistem değişikliğini kendi adlarına değil Ülke ve Millet adına istediklerini, 15 Temmuz’dan sonra kaos yaşayan Türkiye’nin 24 Haziran’dan sonra normalleşeceğini  ifade etti.

MHP’li Yalçın, “24 Haziran seçimlerinin sonuçları bellidir”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın,  “Sayın Devlet Bahçelinin selamıyla sizleri selamlıyorum.  Ülkücü Dava arkadaşlarım Süreci doğru okuyabilmek için 24 Hazirana giden yolda Milliyetçi Hareket Partisi adına çok doğru karar vereceklerini ve bu kararın sahada uygulanması adına insanlarımıza ulaşma noktasında en üst düzeyde gayret sarf edeceklerine itibarımız tamdır. Benim için Gaziantep’in farklı bir yeri vardır. Bugün aranızdayım. Aranızda olmaktan dolayıda sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Teşkilatım ve değerli milletvekili adaylarımız bu kısa süre içerisinde parti adına, kendileri adına, teşkilatım adına bizleri son derece güzel duygularla karşıladılar. Milliyetçi Hararet Partisi özellikle 50 yıllık bir siyasi hareketin 50 yılından size bahsedecek değilim. Bunu yaşadınız gördünüz içinde bulundunuz. Burada emektar arkadaşlarımı,  il ilçe başkanlarımı görüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin özellikle son iki yılı, 15 Temmuz’da sonrasında ki sürecin fevkalade büyük bir önemi vardır. 15 Temmuzla birlikte biz ne olduğumuzu kim olduğumuzu, Milliyetçi Hareket Partisinin devlet hassasiyetini, millet hassasiyetleri noktasında ne yapıp yapmayacağını bu aziz millete çok daha iyi anlatabildik. 15 Temmuz gecesi siz dava arkadaşlarımla birlikte Sayın Genel Başkanımın Ankara’da Genel Merkezi Karargâh seçip o dik duruşu bu devlet ve millet hayasında hayatında bir menzildir bir dönüm noktasıdır. O dik duruş hep birlikte o sokağa çıkış, millet adına hareket ediş önce Türkiye’ye sonrada dünyaya ders vermiştir.

MHP’li Yalçın, “24 Haziran seçimlerinin sonuçları bellidir”

“MHP 33 TANE MİLLETVEKİLİYLE TÜRK SİYASETİNE YÖN VERMİŞTİR”

15 Temmuzdan itibaren 33 tane milletvekiliyle Türk siyasetine müessir olmuş bir Milliyetçi Hareket Partisi izliyorsunuzdur. 11 Ekim’de ki Sayın Devlet Bahçeli’nin çıkışından itibaren ülkenin 15 Temmuz travmasını ortadan kaldırabilmek amacıyla ülke adına, millet adına, parti adına neler yaptığını hangi çıkışlar ortaya koyarak siyaseti şekillendirdiğini Türk siyasetini yönlendirdiğini hep birlikte yaşadık. Bunlar sadece Genel Merkezimizin değil siz değerli dostlarımızın da marifetidir. Hep birlikte yaptık.  15 Temmuz sonrası Ülkenin anormal halini darbe teşebbüsüyle birlikte yaşanan kaosu inşallah yüze yüze kuyruğuna getirdik. 24 Haziran tarihi itibarıyla artık tamamen ortadan kaldıracağız ve bu ülke normalleşecek.

“TÜRK MİLLETİ MHP’NİN HAKKINI DAHA ŞİMDİDEN VERMİŞTİR”

Bakınız iki siyasi hareket çok önemli bir geleceği inşa ediyor. Biz ona ay yıldız sistemi diyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kastediyorum. Normalleşmenin meydana gelebilmesi için  sistem değişikliğine ihtiyaç vardı. Ortaya atanda biziz. İfade edende biziz. Ülke istediğimiz noktaya geldi. Biz bunu kendi adımıza istemedik. Öncelikli olarak ülkenin geleceği adına istedik ve bu iddiamızda da ısrarlıyız. Geldiğimiz noktada Anayasa referandumuyla bu aziz millet bu taleplerimizi olumlu buldu onay verdi. Şimdi ikinci onayı ve tasdiki 24 Haziran’da verecek. İşte biz şuanda sahada değerli ve kıymetli aday arkadaşlarımızla çok güzide teşkilatlarımızla bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.  Değerli arkadaşlarım sizler daha iyi biliyorsunuz. Daha hiçbir seçim çalışması yapmaksızın millet Milliyetçi Hareket Partisi liderinin ve Milliyetçi Hareket Partisinin hakkını daha şimdiden teslim etmiştir. 24 Haziran seçiminin sonuçları bellidir. Cumhur İttifakı TBMM’de oluşacak o İttifak içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinin anahtar kimliği çok net olarak görülecektir” dedi.

Yemeğin ardından Partililerle helalleşen Yalçın seçim bölgesi olan İstanbul’la hareket etti.

NARKOZHABER

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Yalçın, “24 Haziran seçimlerinin sonuçları bellidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin