Millilerimizin kaderini  E ve F grubu belirleyecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

milli-takimA Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 D Grubu’ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 mağlup etti ve grubu 3 puanla 3. sırada tamamladı. Millilerimizin kaderini belirleyecek E ve F grubu maçlarına saatler kala heyecan dorukta.

2 gol atıp 4 gol yiyen ve bunun sonucunda -2 averajı bulunan ay yıldızlı ekibimiz, A Grubu’nu aynı puan ve averajla tamamlayan, ancak sadece 1 gol atabilen Arnavutluk’u geçmeyi başardı.
İlk maçında İspanya’ya 1-0 kaybeden Çekler, ikinci karşılaşmasında Hırvatistan karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen skoru 2-2’ye getirerek  sahadan bir puanla ayrılmış ancak son maçında Türk Millilerin gol yağmuruyla hayallerine veda etti.

Milli takımımızın ‘en iyi üçüncüler’ arasında yer alarak 2. tura çıkabilmesi için E veya F gruplarının 3. sırasından gelecek bir takımı geride bırakması gerekiyor.

E Grubu’nda şu anda 1’er puanı bulunan İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti son 2 sırayı paylaşıyor. İki takım da son maçlarını kaybetmesi halinde E Grubu’nun en iyi üçüncüsünü geçerek, en iyi üçüncüler arasında yer alacağız. İsveç son maçında Belçika ile; İrlanda Cumhuriyeti ise İtalya ile karşılaşacak.

F Grubu’nda ise Portekiz 2 puanla 3. sırada yer alıyor. Macaristan son maçında Portekiz’i mağlup ederse, yine en iyi üçüncüler arasına gireceğiz.

İşte A Milli Takımımızın EURO 2016’da 2. tura çıkıp çıkmayacağını belirleyecek 3 maç:

22 HAZİRAN ÇARŞAMBA:

19.00 Macaristan-Portekiz (Macaristan kazanmalı)

22.00 İsveç-Belçika (İsveç puan kaybetmeli)

22.00 İtalya-İrlanda (İrlanda puan kaybetmeli)

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Millilerimizin kaderini  E ve F grubu belirleyecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin