Nabioğlu, “Muhasebe mesleğine girmek isteyenlerin sayısı oldukça fazla”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NABİOĞLU:MUHASEBE MESLEĞİNE GİRMEK İSTEYENLERİN SAYISI OLDUKÇA FAZLA VE GİDEREK ARTIYOR

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen 3. Stajyer Meclisi  Toplantısı oda toplantı salonunda yapıldı.Stajyer Meclisine Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu , Tesmer Merkez Sekreteri Rıfat Turuntay Nalbantoğlu,Tesmer Merkez Müdürü Prof.Dr Ercan Bayazıtlı, Tesmer Merkez Müdür Yardımcısı Ali Rıza Eren ve çok sayıda stajyer muhasebe mensubu katıldı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu 3. Stajyer Meclisinde yaptığı konuşmada bugün  itibariyle 2116 muhasebecinin odaya kayıtlı olduğunu, bunun yanı sıra  73 kadın toplamda 376 stajyer olduğunu vurgulayarak “Dün itibarıyla sınava girmek için dosya açtıranların sayısı 704 kişi.Her yıl ortalama yüzde 10 nu sınav başlatma sınavını kazanıyorlar.Bitirme sınavlarındaki başarı oranı ise yüzde 30 civarında.Meslekte olmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla ve giderek artıyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nabioğlu, “Muhasebe mesleğine girmek isteyenlerin sayısı oldukça fazla”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin