Öğrencilere karne hediyesi Oğuzeli Belediyesi’nden

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Belediyesi okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle öğrenciler için karne hediyesi olarak ‘Celed Uşaglar’ın sahne alacağı tiyatro etkinliği düzenleyecek.

25 Ocak 2018 (PERŞEMBE) günü saat 19.00’da ilk gösterimi Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu’nda yapılacak olan ve Celed Uşagların sahne alacağı ‘NİŞAN GARALTISI’ oyununa tüm öğrenciler ve aileleri davet edildi.

“SEVGİNİN VE HİZMETİN EN İYİSİNİ HAKEDİYORLAR”

Öğrencilerin yoğun bir öğretim döneminden geçtiğini belirten Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç, onlar sevgi ve hizmetin en iyisini hak ediyorlar dedi.

Yapılacak etkinlik ile ilgili bilgiler veren Başkan Kılıç, “Yarıyıl tatilinde tüm çocuklarımızı ve ailelerini tiyatro ile buluşmaya davet ediyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği tiyatro gösterisinde Gaziantep’in en sevilen ve beğenilen tiyatro grubu olan ‘Celed Uşaglar sahne alacak. Daha önce hiçbir yerde sahnelenmeyen ‘Nişan Garaltısı’ oyununu sahneleyecekler. Çocuklarımıza hem karne hediyesi vermek hem de tatil günlerini kaliteli etkinliklerle geçirmelerini sağlamak adına dolu dolu bir program hazırladık. Tüm çocuklarımızı eğitim dönemi boyunca gösterdikleri gayret için kutluyor, şimdiden iyi tatiller ve iyi seyirler diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğrencilere karne hediyesi Oğuzeli Belediyesi’nden

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin