Oğuzeli Belediye Başkanı öğrencilerle buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen “Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluşuyor” adlı konferans kapsamında Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç öğrencilerle bir araya geldi.

Konferansın açılışında konuşan GAÜN Oğuzeli MYO Öğretim Görevlisi Yaşar Ede, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretim elemanlarına hayırlı olmasını dileyerek,“Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de daha çok çalışarak daha faydalı işler yapmayı amaçlamaktayız. Öğrencilerimiz ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bu nedenle öğrencilerimizin üniversite hayatında hem dinamik olup hem çalışması gerekmektedir. Sosyal hayatı ihmal etmeden eğitim hayatını birlikte sürdürmek gereklidir. Bu ikisi birlikte sürdürüldüğünde başarının gelmesi kaçınılmazdır” dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise konuşmasında, öğretmenlik ve müfettişlik hayatından örnekler sunarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere başarı için çok çalışmaları gerektiği konusunda vurgu yapan Kılıç, “Hayatta her zaman yaptığınız işin en iyisini yapmaya çalışın. Mezun olduğunuzda hangi alanda çalışırsanız çalışın, ne yaptığınız değil nasıl yaptığınız önemli. Mesleklerin hepsi önemli ve gereklidir. Önemli olan o mesleği nasıl icra ettiğiniz” diye konuştu. Konuşmasına Oğuzeli ilçesinin tanıtımını yaparak devam eden Başkan Kılıç, öğretim görevlileri ve öğrencileri her yıl düzenlenen Nar Festivaline davet etti. Konferansın son kısmında Belediye Başkanı Kılıç tarafından öğrencilerin Oğuzeli ve Meslek Yüksekokulu hakkındaki soruları yanıtlandı.

Oğuzeli Belediye Başkanı öğrencilerle buluştu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli Belediye Başkanı öğrencilerle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin