Oguzeli Küçük Sanayi Sitesi Esnafından, Başkan Kılıç’a teşekkür

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Oğuzeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi çevre düzenleme çalışmaları sona erdi. Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve ekibine teşekkürlerini yazdığı afişi site girişine astı.

Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi’nin çevre düzenlemelerinin kısa bir süre içinde bitirdiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, sanayi sitesinin daha modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Başkan Kılıç, “Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin yaptırmış olduğu 1 blok 40 dükkandan oluşan sitenin kilit taşı ve bordür çalışması belediyemiz fen işleri ekipleri tarafından 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete sunulmuştur.

Çalışmalarımız esnasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ve yönetimine, sanayi esnafına göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve dayanışmadan dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Yapılan çalışmaların sanayi esnafımıza ve ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oguzeli Küçük Sanayi Sitesi Esnafından, Başkan Kılıç'a teşekkür

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oguzeli Küçük Sanayi Sitesi Esnafından, Başkan Kılıç’a teşekkür

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin