Önük, TÜM BÜRO-SEN Başkanlığına seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm-İş Konfedarasyonu Tüm Bürosen Sendikası 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Halit Önük yeniden başkan seçildi.

Adana İli Ceyhan İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleşen Kongreye çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Önük Kongre öncesi yaptığı açılış konuşmasında, “Emekçilerin işçilerin ezilenlerin sahipsizlerin Sendikası tüm BÜRO SEN tüm büro işçileri sendikamızın 1. Olağan genel kurulu için Türkiye’nin çeşitli İllerinde hafta içi olmasına rağmen tüm imkanlarını kullanarak bizleri yalnız bırakmayan yüreği ile birlikte yanımızda yer alan kongremize katılıp bizleri şereflendiren Genel Başkanlarım ve TÜM-İŞ  Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Mahmut Şahin ve tüm iş yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Divan Başkanlığını Orman İş Sendikası Genel Başkanı  Taner Çakıcı’nın yaptığı kongreye;

Tüm sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Muhsine Kahveci, TÜM-İŞ Genel İş Sendikası Genel Başkanı  Fatih Yıldız, TÜM-İŞ Orman İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Taner Çakıcı, TÜM-İŞ Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Faruk Fırat, TÜM-İŞ Turizm Çalışanları Sendikası Genel Başkanı  Mehmet Emin İnce ve Genel Başkan Yardımcısı Mezine Sırakaya, TÜM-İŞ Bölge temsilcileri ve İl Başkanları katıldı.

TÜM-İŞ Konfederasyonu Başkanı Mahmut Şahin, İşçilerimizin maaşlarının önündeki  en az anlamını taşıyan ASGARİ terimini kaldırmak olacağını belirterek, ” İşçimizin maaşının önünde ASGARİ kelimesi oldukça en az maaş, açlık sınırının altındaki maaş işçilerimize biçilen değer olacaktır. TÜM-İŞ’e bağlı olan Sendikalarımızın Genel Başkanları ve il başkanları yöneticileri bu kelimenin kaldırılması için çalışacaktır. İlk hedefimiz amacımız budur. Bazı Sendikacılarla özleştirilen lakaplar ve ifadeler bize göre değil. Kul Hakkı noktasında çalışan neferler olarak biz bu ifadelere karşıyız. Biz bu noktada Sendikacılık anlayışını değiştirecek adımlar atıyoruz ve başaracağız. Halit Önük başkanımıza ve sendikamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, çeşitli illerden gelerek burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli TÜM-İŞ üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kongrenin sonunda Sendika temsilcileri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önük, TÜM BÜRO-SEN Başkanlığına seçildi

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Önük, TÜM BÜRO-SEN Başkanlığına seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin