Polis gücü şampiyonluğa doymuyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017-2018 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap Maçları sona

Gaziantep Polis Gücü namağlup şampiyon oldu.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 26-30 Aralık 2017 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen 2017-2018 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap Maçları sona erdi. İkinci etap şampiyonluğunu ilan eden Gaziantep Polis Gücü Spor aynı zamanda namağlup ünvanını da korudu.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 2017-2018 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap Maçları tamamlandı. Şampiyonluk ipini göğüsleyen Gaziantep Polis Gücü Spor oynadığı 18 maçta 16 galibiyet 2 mağlubiyetle namağlup şampiyon olurken, Bolu Belediyesi Spor Kulübü İkinci, Nizip Belediyesi SK ise üçüncü oldu.

Polis gücü şampiyonluğa doymuyor

2017-2018 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap’ta oynanan son maçların ardından Kupa Töreni düzenlendi. Kupa Töreninde Şampiyon Gaziantep Polisgücü SK’nın kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanı Sadık Karakan verirken İkinci Bolu Belediyesi SK’nın kupa ve madalyalarını Alanya GHSİM İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Üçüncü olan Nizip Belediyesi SK’nın kupa ve madalyalarını ise Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Kaplan verdi. Polis Gücü Spor Başkanı Mehmet Kaplan elde edilen başarının tesadüf olmadığını uzun uğuraşlar ve büyük emekler sonucu ortaya çıktığını ifade ederek Şubat ayında Avrupa’da gerçekleştirilecek olan Şampiyona ’da Polis Gücü Spor ’un Türkiye’yi temsil edeceğini ifade ederek “Amacımız Türkiye şampiyonluğu yanında Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına da başarıyla ismimizi yazdırmaktır” dedi.

Türkiye’de hokey hızla yaygınlaşıyor

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Türkiye’de hokey sporunun hızla yaygınlaştığını ifade ederek 2107 yılında start verilen hokey seferberliğinin 2018 de zirveye çıkacağını belirterek “

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2017 yılını Türk Hokeyi açısından oldukça verimli geçirdik. Çeşitli yaş ve kategorilerde 22 Lig ve Şampiyona düzenledik. 100’e yakın kulüp ve 1000’in üzerinde sporcu bu organizasyonlarımızda faaliyet gösterdi. Üniversite sporları, Okul Sporları ve kendi organizasyonlarımızla birlikte dolu dolu bir yurt içi faaliyet dönemi geçirirken, yurt dışında elde ettiğimiz başarılar göğsümüzü kabarttı. 2017 yılının ilk aylarında U21 Erkek Milli Takımımızın Avrupa Salon Hokey Şampiyonasında Şampiyon olması, A Milli Kadın Takımımızın Açık Alan Hokeyi Avrupa Şampiyonu olmasının yanı sıra geçtiğimiz hafta ev sahipliğini yaptığımız Güneydoğu Avrupa Ülkeleri U19 Salon Hokeyi Şampiyonasında hem kız hem de erkek milli takımımızın şampiyonluk kupasını kaldırması tüm hokeyseverleri oldukça mutlu etti. Başkan Karakan yaptığı açıklamasına “Hokeyin tüm yurtta oynanan, aktif  faaliyet gösterilen bir branş olabilmesi ve yeni uluslararası başarılar elde edebilmek için  2018 yılını Hokey Seferberlik yılı ilan eden Karakan ‘’Ülkemizin tüm bölgelerinden malzeme talebi alıyoruz. Bunları değerlendirerek acil ihtiyaç sırasına göre kulüplerimize, okullarımıza gönderimini gerçekleştiriyoruz. Yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz seminerlerde tüm katılımcılarımıza 2018 yılı için tüm enerjilerini hokeye harcamalarını talep ettik. İnanıyorum ki camiamızla birlikte 2018 yılını geride bıraktığımız tüm yıllardan daha verimli geçireceğiz’’ dedi.

Polis gücü şampiyonluğa doymuyor

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polis gücü şampiyonluğa doymuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin