Rektör Yılmaz’dan 25 Aralık Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, “25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihi şanla şerefle dolu Gaziantep; kısıtlı imkânlara rağmen namusu, toprağı ve şerefi uğruna birlik ve beraberlik içerisinde yaptığı onurlu ve soylu bir mücadelenin neticesinde, tarihte kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu yaşamış ve muhteşem bir direnişin sembolü olmuştur. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu sırasında yaşananlar, bu milletin vatanı için gösterdiği azmin en güzel örneğini teşkil etmektedir. Bu düşüncelerle, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümünü kutluyor; 25 Aralık Kurtuluş Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rektör Yılmaz’dan 25 Aralık Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin