Sağlık camiası bu düğünde buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Ekber Atay ile Özel Hatem Hastanesi Hasta Hakları Sorumlusu Ezgi Kök düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğün törenine Atay ve Kök aileleri, Özel Gaziantep Anka Hastanesi ile Özel Hatem Hastanesi yönetici, doktor ve çalışanları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren çiftin nikahını Şahinbey Belediyesi nikah memuru Mehmet Tilki kıyarken, nikah şahitliklerini Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram, Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Esen yaptı.

Ömür boyu mutluluğa “evet” diyen genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan davetlilere tek tek teşekkür etti.

Sağlık camiası bu düğünde buluştu

Genç çift ve davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Törende davetliler, Türk ve Özbek şarkıları eşliğinde pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Düğüne katılanlar Ekber ve Ezgi Atay’ın mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşarken, onlara bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Sağlık camiası bu düğünde buluştu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlık camiası bu düğünde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin