Şampiyon namağlup POLİSGÜCÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

polis-gucuTürkiye’nin ev sahipliğinde 10-12 Şubat tarihleri arasında Alanya’da yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası Challenge II’de Gaziantep Polisgücü, namağlup şekilde Avrupa Şampiyonu oldu.

Türkiye Hokey Federasyonu ve Alanya Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Avrupa Kulüpler Solan Hokeyi Şampiyonası Challenge 2 Turnuvası tamamlandı. Atatürk Spor Salonu’nda 5 ülkeden 6 takımın katıldığı şampiyonanın son gününde Gaziantep Polisgücü ile Railway Union takımı finalde karşılaştı. Karşılaşmada İrlanda temsilcisini 4-1 mağlup eden Gaziantep Polisgücü şampiyon oldu.

Turnuvada oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanan Gaziantep Polisgücü, düzenlenen törenle kupa ve madalyasını federasyon yetkililerinden aldı.

Şampiyonada Gaziantep Polisgücü birinci, Nizip Belediyespor ikinci, Bolu Belediyespor da üçüncü oldu. 10 takımın yer aldığı şampiyonada son sıralarda yer alan Gaziantep Gençlik ve Boybeyi ise bir alt lige düştü.

Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan, Şampiyonluk Kupasını alan Polisgücü takımını tebrik ederek, Türkiye hakkında dışarıda yürütülen olumsuz algıyı sporla yok edeceklerini belirtti.

Karakan, “Bazı ülkeler güvenlik nedeni ile Türkiye’ye takımlarını göndermedi ama şampiyonaya katılan ülkeler Türkiye’de gördükleri huzur ve barış ortamından dolayı defalarca bizlere teşekkür etti. Burada şampiyon olan kulübümüz 2018 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında bizi temsil edecek. Avrupa’daki başarımızdan dolayı Avrupa’da salon hokeyinde iki takımız ülkemizi temsil edecek. Türk hokeyi çok gelişiyor. Bunun mükafatını da Avrupa ve dünya şampiyonasında inşallah hep birlikte göreceğiz” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ise  “  Bu kupa bizim için onur verici, sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bugün Gaziantep’e ve Türkiye’de hokey sporu adına çok önemli bir şampiyonluk kazandırdık. Namağlup unvanıyla kazandığımız bu kupa aynı zamanda Türkiye’nin ve Gaziantep’in tanıtımı için büyük önem taşıyor. Emeği geçen herkese, turnuvaya katılan tüm sporculara ve ev sahipliği yapan Alanyalılara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Euro Hockey Indoor Club Challenge II’de en iyi oyuncu seçilen Railway Union oyunucusu Kenneth Carrol’a ödülünü Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan verdi. Şampiyonanın en iyi kalecisi seçilen Railway Union oyuncusu StephenO’keeffe’a da ödülünü Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Fatih Güllüoğlu takdim etti. Gaziantep Polisgücü’nden gol kralı olan Mahmut Yunus Cengiz ve Rezza Norrouhzaed’e ödülünü Euro Hockey Indoor Club Challenge II Turnuva Direktörü Martin Canniffe verdi.

Namağlup Avrupa Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü, ödülünü Antalya GHSİM İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Gaziantep GHSİM İl Müdürü Ökkeş Demir’den aldı.

Kupa ve madalyaların takdiminden sonra Federasyon Başkanı Sadık Karakan ve Başkan Vekili Bayram Yüksel, Avrupa Hokey Federasyonundan (EHF) gelen yetkililere plaketlerini takdim etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şampiyon namağlup POLİSGÜCÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin