ŞARKLI, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞARKLI, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY!Gaziantep Barosu Başkan Vekili Avukat Bektaş Şarklı, Ekim ayında yapılacak olan olağan genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Avukat Bektaş Şarklı yazılı açıklamasında, “2008 yılından bu yana verdiğiniz destekle, Gaziantep Barosu YK üyesi ve 2010 yılından bu yana iki dönemdir de Gaziantep Barosu Başkan Vekilliği görevini sürdürmekteyim. Mesleğimizin sorunları hepimizin malumudur! Hiçbirimizin elinde tek başımıza tüm sorunlarımızı çözecek sihirli bir değnek bulunmamaktadır. Ancak, mevcut sorunları üretim ve dayanışmayla, katılımcılık anlayışıyla “ben” değil “biz” diyerek çözme-azaltma iradesindeyiz. Bu dönem içe dönük mesleki faaliyetlerimizin yanı sıra; Gaziantep Barosunu, Gaziantep halkıyla kaynaştıracak, dışa dönük çalışmalarımızla yerel ve ulusal düzeyde ses getirecek projelere imza atmayı hedeflemekteyiz.

Organizsayonunu üstleneceğimiz gezilerle, Kitap-Şiir imza günü ve söyleşileriyle, Fotografçılık kurslarıyla, Müzik gruplarıyla ,tiyatro gruplarıyla ,sinema gösterimleriyle , değişik branşlarda spor karşılaşmalarıyla, meslektaşlarımız arasında kaynaşma ve dayanışma sağlayarak birlikte hareket etme, birlikte üretme ve birlikte başarmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.

“HAK ETTİĞİMİZ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”

ŞARKLI, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY!

“Türkiye’de Savunma Mesleğinin hak ettiği yere taşınması , tüm yurttaşlar için önemli olan Hukuk Devleti,Yargı Bağımsızlığı ve Tarafsızlığının gerçek anlamıyla sağlanması,Demokrasinin tüm kurum ve kuruluşlarıyla oturduğu, kimsenin kimseyi “ötekileştirmediği” ,çalışanın üretenin yanında olan, insanımızı sadece insan olarak gören bir perspektifimiz olacaktır” diye konuşan Şarklı, “Benden önce görev yapmış olan tüm baro başkanlarıma teşekkür eder, 2014 Ekim ayı içerisinde yapılacak Gaziantep Barosu Genel Kurulunda Baro Başkanlığı’na Adaylığımı takdir ve bilgilerinize saygıyla sunarım” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞARKLI, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin