Sinan Akçıl Minik Hayranlarını Sahnesinde Ağırladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİNAN AKÇIL AZKA OTEL’DE “FARK ATIYOR”

SİNAN AKÇIL : “PAZARTESİ GÜNLERİNİN ŞAMPİYONU BENİM”

SİNAN AKÇIL’DAN İMALI AŞK MESAJI

Besteleriyle ve şarkılarıyla milyonları peşinden sürekleyen Sinan Akçıl “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki akşam Azka Otel’de sahne aldı.

Programına kendi şarkısı “Fark Atıyor” ile başlayan Akçıl bir ara sahne önünde kendisini izleyen çocukları yanına çağırarak “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öyle uzakta durmayın, gelin hep birlikte eğlenelim” dedi. Geçtiğimiz günlerde Shakira konserini çocuklarla birlikte izlediğini dile getiren Sinan Akçıl “O gün istemişlerdi, bugüne nasipmiş” diyerek Aleyna Tilki’nin “O Sen Olsan Bari” şarkısını seslendirdi.

Çocukları sahneden uğurladıktan sonra pop müziğin mega starı Tarkan’ı diline dolayan Akçıl “O bile evlendi, biz galiba evde kaldık. Sıradaki şarkıyı tüm evde kalan bekarlara armağan ediyorum.” Diyerek “Biri Bana Gelsin” şarkısıyla konser alanında duygusal bir rüzgar estirdi.

Programının son bölümünde “Güzeller içinden bir seni seçtim” ile kendisini dinlemeye gelenleri halaya davet eden Akçıl, özçekim isteklerini de geri çevirmeyerek tüm masaları teker teker gezdi.

İki saat süren programı boyunca repertuvarı ve performans ile dinleyicilerinden tam not alan Akçıl, konserini alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı.

Bundan Sonra Elini Tutup İnsanların Karşısına Çıkabileceğim Biri İle Olacağım

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan ünlü sanatçı “Dört günde beşinci konserime çıkıyorum. Fark ediyorsanız hiç durmuyorum. Kendimi Pazartesi gününün şampiyonu ilan ediyorum. Pazartesi benim kadar çalışan sanatçı var mıdır bilmiyorum” diyerek iddialı bir açıklama yaptı. Yeni bir dizi anlaşması yapmak üzere olduğunu dile getiren Akçıl “Yarın’dan itibaren kendi bağımsızlığımı ilan ediyor, telefonlarımı kapatıyorum. İki gün herkesten ve tüm gözlerden uzak tatil yapıp kafamı dinleyeceğim.” İfadelerini kullandı. Muhabirlerin “Neredeyse hiç bronzlaşmamışsınız, bunun nedeni çok çalışmak olsa gerek” sözlerine “Kesinlikle evet baklavalarım hala bembeyaz” sözleriyle karşılık veren Sinan Akçıl muhabirleri tebessüm ettirdi. Gazetecilerin aşk hayatıyla ilgili sorularına “Bundan sonra elini tutup insanların karşısına çıkabileceğim biri olsun istiyorum. Hakkımda yazılıp çizilenleri umursamıyorum. Çocukluğumdan beri bu tip haberlere alıştım. Bu haberlerle mücadele etmeyi öğrendim.” cevabını veren başarılı sanatçı Akçıl daha sonra muhabirlerle vedalaşarak dinlenmek için odasının yolunu tuttu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sinan Akçıl Minik Hayranlarını Sahnesinde Ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin