Sınav, “Bayramları barış ve huzur içinde kutlamalıyız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, manevi değerlerin en yoğun hissedildiği bayramları, huzur ve barış içinde kutlamalıyız” dedi.

Medeniyetin köklü geleneklerinden olan bayramlaşmanın, sadece manevi değerlerin değil, nesilleri bir araya getirerek, sosyal ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılması açısından da büyük bir rolü olduğunu anımsatan Prof. Dr. Sınav, “Günümüz koşullarında bir araya gelmekte zorlanan dedeler-nineler, anneler- babalar, çocuklar bayramlar sayesinde, birlikte farklı paylaşımlarda bulunuyor. Bayramlar, her zaman olduğu gibi çocukların gözünde anlam buluyor” ifadelerine yer verdi.

Bayramların, dargınların barışmasına, insanların kavuşmasına da vesile olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Sınav, “Millet olarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla kenetlenmeliyiz. Yaşadığımız sıkıntılı ve zor dönemin üstesinden gelebilmek için, hepimizin birbirine ihtiyacı var. Bir olarak, birlik olarak, kenetlenerek daha güçlü olabiliriz. SANKO Üniversitesi akademik ve idari kadrosu, öğrencileri adına Kurban Bayramını kutluyor, çocuk neşesinin eksilmediği, coşkuyla kutlayacağımız nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sınav, “Bayramları barış ve huzur içinde kutlamalıyız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin