Taşdoğan, “Türkiye’de parayı 35 bin kişi yönetiyor”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İl Başkanı A. Muhittin Taşdoğan parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Taşdoğan’a MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz da eşlik etti.

Taşdoğan yaptığı açıklamada Milli Paraya değer verilmesi gerektiğini belirterek Türkiye’de adaletsiz bir gelir dağılımı olduğunu ve 75 milyonda 35 bin kişinin parayı yönettiğini söyledi.

Gaziantepli iş adamlarının sıkıntılarına da değinen Taşdoğan, “İş adamlarımızın sıkıntıları çok. En büyük sıkıntılardan birincisi, ürettikleri malları yurt dışına satmakta güçlük çekiyorlar. İkincisi, Doların yükselmesi ve girdilerin artması üçüncüsü ise piyasada ki güven kaybı. Umut ediyorum bu sıkıntılar en kısa sürede atlatılacaktır” dedi.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ TERÖRÜ EZECEK GÜÇ VE KUDRETTEDİR”

Taşdoğan konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD, YPG, ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Türkiye terörizme karşı teyakkuz da olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi, sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir. Bu vesileyle Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken yaralı olan kardeşimiz ayrıca hemşerimiz olan Ufuk Bozgeyik’e acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ayrıca Halep’te yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Günlerdir yanı başımızda Halep yanıyor, insanlık seyrediyor, insanlık yanıyor. Çoğu Türkmen olan Halep dünyanın gözü önünde bir katliama sahne oldu. Bugünlerde doğru dürüst yaşam alanı kalmayan Halep’ten insanlar çıkabilecek hale gelirse, Suriye iç savaşının en büyük göçü Gaziantep ve Kilis’e olacağı beklentisi var. En az 50.000 insanın yurdundan olacağı, ülkemize geleceği çeşitli kaynaklarda ifade ediliyor. Bu hareketlenmeye karşılık devletimizin yetkililerini hazır olmaya çağırırım.”

“ŞEHRİMİZ ADINA ATILAN ADIMLARDA KATKIMIZIN OLMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in düzenlediği toplantıda MHP olarak yer aldıklarını belirten Muhittin Taşdoğan toplantı hakkında bilgi verirken şu ifadeleri kullandı, “1/100.000 ölçekli revizyon çevre düzeni planını konuşmak üzere partilerin il başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldik. Gaziantep’in planları ve bölge planları temel alınarak yapılan turizm, tarım, konut, sanayi, ulaşım vb. genel arazi kullanım kararlarını, politika ve stratejini belirleyen, hükümleri bütün olan üst ölçekli fiziki plan konuşuldu. Şehrimiz adına atılan bu önemli adımlarda katkımızın olması bizim içinde ciddi bir husustur.”

TAŞDOĞAN’DAN GAZİANTEP’E GELME ZAMANI ÇAĞRISI

Onat Kutlar tiyatro salonunda 18 Aralık 2016 günü siyasi gelişmelerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapacaklarını belirten Muhittin Taşdoğan, “Düzenleyeceğimiz toplantımıza Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili Celal Adan Başkanlık yapacak. Kahramanmaraş Milletvekili M. Oğuz Tor, MYK üyelerimiz İbrahim Özyavuz ve Doç. Dr. Celal Taşdoğan katılacaktır. Herkesi bu toplantıya davet ediyorum. Gaziantep’e gelme zamanı çağrısını destekliyor ve üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Türkiye’de parayı 35 bin kişi yönetiyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin