Teknik Direktör Koşukavak, “Maçın hakkı, en kötü berabere bitebilirdi”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalçın Koşukavak: “Maçın hakkı en kötü berabere bitebilirdi”

Hakan Kutlu: “Oyuncularımı tebrik ediyordum”

Spor Toto 1’inci Lig’in 3’üncü haftasında Adana Demirspor’a evlerinde 1-0 mağlup olan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maçın hakkı bu değildi diyerek,  iyi mücadele ettiklerini fakat gol atamadıklarını belirtti.
Koşukavak , “Mağlubiyete baktığımız zaman kötü bir sonuç. Olmaması gerekiyordu. Geçen haftaki İstanbul beraberliğinden sonra bu biraz daha yıpratıcı kabul etmek lazım. Oyuna baktığımız zaman maçın ilk 20 dakikasında sahada olamadığımızı söyleyebilirim. Bir duran top gol, bir duran top daha penaltı. İlk yarı bir pozisyon bulmadılar. İkinci yarı bir Pote ile var. Bize gelince biz fazlasıyla efor sarf ettik oyuna denge getirmek için. Ama maalesef futbol böyle bir oyun atamayınca olmuyor. Bir gol bulsaydık oyun başka bir hal alabilirdi. İki tane direkten dönen topumuz var. Kaleye çok yaklaştık skoru alamadık. Bence mağlubiyeti hak etmedik. Maçın hakkı en kötü berabere bitebilirdi.” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise “Karabük maçına iyi başladık daha sonra geçen hafta Denizli maçında oyun ortadaydı bir şans golüyle yenildik. Bu mağlubiyete rağmen büyük bir kenetlenme gösterdik. Bugün geçen haftanın biraz daha üzerine koyup maça gerçekten çok iyi başladık. Girdiğimiz net pozisyonlar vardı. Kaçırdığımız bir penaltı ve zannediyorum 2-3 dakika sonra golü bulduk. İlk yarı rakibimize çok fazla gol pozisyonu vermedik. Maçın ikinci yarısında fiziksel açıdan düşeceğimizi tahmin ediyorduk. Bunun için biraz ikinci bölgede tutmayı tercih ettik. Hızlı kontra ataklar denedik bunda da başarılı olduk” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Koşukavak, "Maçın hakkı, en kötü berabere bitebilirdi"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Teknik Direktör Koşukavak, “Maçın hakkı, en kötü berabere bitebilirdi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin