Türkiye’nin en iyisi Gaziantep

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık ve Avcılık branşı sporcuları kazandıkları şampiyonlukla Gaziantep’i Türkiye’nin en iyisi yaptı.
Havalı Silahlar Türkiye Kupası, 10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Mersin Erdemli Atış Poligonunda düzenlendi. Yılın ilk faaliyeti olan Havalı Silahlar Türkiye Kupası aynı zamanda Avrupa Şampiyonası, Gençlik Olimpiyatları ve diğer uluslararası müsabakalar için de bir milli takım seçmesi niteliği taşıdı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bay-Bayan takımlarının da katıldığı müsabakalarda Gaziantep adeta şaha kalktı. Büyük Erkekler Takım müsabakalarında yarışan Cihat Vaysal, Gökhan Banar ve Hanifi Fazlı Soysal 1692 puan alarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bayanlar Takım müsabakalarında yarışan Kübra Sözlü, Ülkü Soysal ve Aylin Yıldız ise 1615 puan ile Türkiye İkincisi oldu. Puanlar sonucunda ise Havalı Tabanca kategorisinde Türkiye’nin en iyi erkek takımı aldığı şampiyonlukla Gaziantep oldu.
GÖKHAN BANAR GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEK
1692 puan alarak Türkiye Şampiyonu olan takımda yer alan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık branşı sporcusu Gökhan Banar Milli Takıma seçildi. Milli Sporcumuz Avrupa Şampiyonasına katılarak milli forma ile Gaziantep’i Avrupa’da temsil edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye’nin en iyisi Gaziantep

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin