Vali Yerlikaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahraman milletimizin temsilcilerinin ortak bir gaye etrafında ve Meclis çatısı altında birleştiği 23 Nisan 1920, istiklal mücadelesinde zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda en önemli dönüm noktasıdır.

“Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla yola çıkan ecdadımız,         23 Nisan ruhuyla hareket ederek birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna verdiği büyük mücadelelerden sonra bağımsızlığına kavuşmuştur.

Milli egemenliği tesis ederek bunu çocuklara hediye eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olmuştur.

Bu günün bayram olarak çocuklarımıza armağan edilmesi, geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimize olan inanç ve güvenimizin bir göstergesidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması bakımından da ayrıca önemlidir.

Bu bayram 1981 yılından beri evrensel bir bayram olarak bütün dünya çocuklarıyla birlikte coşkuyla kutlanıyor.

Onların bayram coşkusuyla gülümseyen aydınlık yüzleri ve gözlerindeki ışık hepimize yeni bir güç ve heyecan veriyor.

Bu özel bayramda bizler, çocuklarımızın gelecekte; ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için üzerlerine düşen sorumlulukları en güzel şekilde yerine getireceklerine gönülden inanıyoruz.

Milli İrademizin yegâne temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz; 98 yıldır, ilk günkü heyecan ve coşkuyla, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha parlak bir gelecek hazırlamak için büyük kararlılıkla çalışmaktadır.

Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisimizdeki tüm Milletvekillerini rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98. kuruluş yıldönümünü ve bütün çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyor, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı ve dünyadaki bütün çocukları sevgiyle selamlıyorum. 20.04.2018

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Yerlikaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin