Veteriner hekimleri dayanışma gecesinde buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından organize edilen dayanışma yemeği düzenledi.

Odanın kuruluşunun 30. yıl dönümü olması ve 28 Nisan Dünya Veteriner Hekimleri Günü vesilesiyle oda üyelerini bir araya getirmek ve mesleki dayanışmayı arttırmayı amaç edilen yemeğe, üyeler büyük ilgi gösterdi.

PLAKET VERİLDİ

Divan Otel’deki yemeğe, çevre illerden gelen veteriner hekimleri odası başkanları da katıldı. Programda odanın kuruluşunda yer alan ve uzun yıllar hizmet veren veteriner hekimlere plaket takdim edildi. Plaket töreninde mevcut başkan Yunus Emre Özdede’nin veteriner hekim olan ve odanın kuruluşunda yer alan babası Ali Özdede’ye plaketini kendisinin takdim etmesi sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı. Plaket töreninin ardından canlı müzik ve davul-zurna eşliğinde halaylar çeken üyeler doyasıya eğlendi.

Veteriner hekimleri dayanışma gecesinde buluştu
ÖZDEDE TEŞEKKÜR ETTİ
Program sonrası açıklama yapan oda başkanı Yunus Emre Özdede, etkinliğe katılan üyelere teşekkür etti. Özdede, “Odamızın kuruluşunun 30. yıl dönümü vesilesi ve 28 Nisan Dünya Veteriner Hekimleri Günü dolayısıyla bir dayanışma yemeği düzenledik. Bu yemeği düzenlememizdeki amaç üyelerimizi bir araya getirmekti. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde meslektaşlarımızın bir araya gelmesi önemliydi. Meslek dayanışması adına önemli bir etkinlikti. İnşallah bu şekilde etkinlik düzenlemeye devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan tüm üyelerimiz ve misafirlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Veteriner hekimleri dayanışma gecesinde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin