Zahide Tabur MHP’den Meclis Üyesi Aday adaylığını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üyesi Zahide Tabur Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığını açıkladı.

MHP  Şahinbey İlçe binasında düzenlediği toplantıyla Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklayan Zahide Tabur’u; Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Kadın Yönetici Av. Hamide Subaşı, yönetim, arkadaşları, yakınları ve partililer yalnız bırakmadı.

MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz toplantıda yaptığı konuşmada kadın adaylarının önemine vurgu yaparak, “Kadın adaylarımızın çoğalması ve memleketin yönetim kademelerinde hak ettiği yeri alması bilinciyle kadın hareketinin hem siyasi alanda hemde başka alanlarda artması bizleri sevindiriyor. Uzun yıllar partimizin değişik kademelerinde görev alan Zahide hanımefendi bizim çok değer verdiğimiz bir ablamız. Vermiş olduğu bu kararda sonuna kadar arkasındayız. Aday adayı olan ve olacak olan kadınlarımızın hepsinin arkasındayız. Milliuetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin kadın adaylarımız konusunda ki hassasiyetini biliyoruz. Kadınlarımızı bu konuda teşfik eden ve aday olan kadınlarımızı görünce ne kadar gurur duydugunu desteklediğini biliyoruz. İnşallah Üç Hilali siz kadınlarımızın,annelerimizin,bacılarımızın desteği ve öncülünde Gaziantep surlarına dikeceğiz. Bizimkisi sıradan bir dava değil, bizimkisi vatan, millet,devlet için sonsuz hizmet ülküsü, Türklüğün bekası, Ülkenimizin bekası! Açıkçası Ülkenin geleceğinin teminatı ülkümüz Kızılelmadır” dedi.

Zahide Tabur MHP'den Meclis Üyesi Aday adaylığını açıkladı

Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Tabur ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli başkanım, kıymetli dava arkadaşlarım bu özel ve şerefli bir günde beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi çatısı altında uzun süredir gönül verdiğimiz davamıza hizmet etmek, en iyi şekilde temsil etmek için çalıştım. Bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde ülkücüye yakışır şekilde gereğini yapmaya çalıştık. Bundan sonrada hep birlikte omuz omuza önce vatanımız ve milletimiz için daha sonra partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde biz Asenalara da büyük ve mühim görevler düşmektedir. Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Bundan dolayıdır ki ülkemizin yönetiminde de elimizi taşın altına koymalıyız. 31 Mart 2019 yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey Belediye Meclis Üyesi aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbim hayırlara vesile etsin. Bizler Zoru görünce kuytuya sinenlerin sahip olabilecekleri bir unvana sahip değiliz. Biz ülkücüyüz. Ülkücünün özü birdir, sözü birdir. Rabbimin izniyle üç hilali Kadim şehrimizin Gaziantebimizin surlarına dikeceğiz. İman ve iradesi Türk ve İslam Turan ülküsü olan biz Asenalar belediyelere talibiz alacağız. Çıktığım bu kutsal yolda beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
“Ne mutlu Türküm Diyene”

Zahide Tabur MHP'den Meclis Üyesi Aday adaylığını açıkladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zahide Tabur MHP’den Meclis Üyesi Aday adaylığını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin