“Ateş Düştüğü Yeri Yakmasın”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Ateş Düştüğü Yeri Yakmasın”Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında Oğuzeli Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda “Ateş Düştüğü Yeri Yakmasın” projesini hayata geçirdi.

Proje Yürütücüsü Öğr. Gör. Celal Bal ve Öğr. Gör. Ali Yalınız’ın yönetimindeki ziyarette, öğrencilere yangında ilk müdahalenin önemi, 110 Alo İtfaiye telefon numarasını, doğru adres bildiriminin önemi gibi asılsız ihbarların nelere mal olduğu hakkında bilgi verildi.

TDP Proje Yürütücüsü Öğr. Gör. Celal Bal ve Öğr. Gör. Ali Yalınız, projeye maddi ve manevi destek veren Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’a, Gaziantep İtfaiyesi Daire Başkanlığına, Gaziantep İtfaiyesi Eğitim ve Şube Müdürü Mustafa Koldar’a, öğrencilere projelerini uygulama imkânı sağlayan Fatih Sultan Mehmet İlkokuluna teşekkür etti.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri, Oğuzeli Fatih Sultan Mehmet İlkokulundaki tüm öğrencilere Gaziantep İtfaiyesi Eğitim ve Denetim Şube Müdürlüğünün destekleriyle yangına nasıl müdahale edileceği konusunda uygulamalı olarak yangına ilk müdahale tatbikatını gerçekleştirdi. Öğrencilere bilgilendirme amaçlı broşürler, eğitim amaçlı videolar izletildi ve eğlenceli balonlar dağıtıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Ateş Düştüğü Yeri Yakmasın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin