“BEŞYEM” ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BEŞYEM” ÇİFTÇİLERLE BULUŞTUBölgenin en büyük yem tesisi “BEŞYEM” Dedeman Otel’de gerçekleştirdiği etkinlikle bölge hayvan yetiştiricileri ve çiftçilerle bir araya geldi.
Beşler Grup’un yeni yatırımı olan, bölgenin en büyük yem tesisi BEŞYEM “Süt sığırlarının beslenmesi” ve “Yeni doğan buzağıların hayata tutundurulma stratejileri” konulu seminer düzenledi. Katılımcılara verilen seminerde, Prof.Dr.H.Melih Yavuz ve Dr.Abdurrahman Özlüer konuşmacı olarak yer aldı. Uzman akademisyenlerin verdiği eğitim hayvancılık sektöründeki en son yenilikleri öğrenme fırsatı bulan katılımcılardan büyük ilgi gördü.
YEM SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK GELDİ
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak, “Yem sektörüne yeni bir soluk getirmek; Gaziantep’i bu sektörde ilerilere taşımak için yola çıktık. Son teknoloji ile hayata geçirdiğimiz tesisimiz, bölgenin en büyük ve donanımlı fabrikası olarak ön plana çıkmaktadır. Yaptığımız her işte oluğu gibi yem konusunda da kaliteden asla taviz vermeden üretimimizi gerçekleştireceğiz. Halen yapımı devam eden 60 milyon avroluk yeni yatırımımız olan Beşan Nişasta Glukoz fabrikamızla birlikte, un fabrikamızın ve makarna fabrikamızın artık ürünlerini değerlendirmek ve katma değer yaratmak için kurduğumuz Beşyem fabrikamızın sektöre ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Henüz 3 aylık bir zaman dilimini geride bırakan fabrikamızın günlük 5.000 ton kapasiteyle üretim yapabilir hale gelmiş olması şüphesiz çok önemli bir göstergedir. İnanıyorum ki sizlerle birlikte her geçen gün daha iyi yerlere ulaşacağız. “Paylaşmaya Hazırız” diyerek yola çıktık ve sizlerden gelecek her türlü öneri ve isteğe anında cevap vererek yolumuza devam edeceğiz. Katılımcılarımızın tümüne ve değerli basın mensuplarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hepiniz Beşler ailesine hoş geldiniz.” şeklinde konuştu.
“BEŞYEM” ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU“Beşler ailesine katılmış olmaktan gurur duyuyorum” diyerek sözlerine başlayan Beşyem Proje Koordinatörü Seyhan Sağlam; “Sadece inandıkları işlere baş koyan ve kaliteden hiçbir zaman taviz vermeden çalışan bu ailenin yeni yatırımı olan Beşyem, tamamı son teknoloji kullanılarak inşa edildi. Müşterilerimizin ve tüm diğer paydaşlarımızın katkılarıyla Beşyem’in sektörünün en önemli markalarından birisi olacağını kıvançla ifade edebilirim” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından semineri gerçekleştiren akademisyenlere, Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakmak, Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal Çakmak ve Beşler Un Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çakmak tarafından teşekkür plaketleri sunuldu.
Seminerde aktarılan bilgiler ışığında oldukça faydalı bir etkinliğe katılmış olmaktan büyük sevinç duyduklarını dile getiren hayvan yetiştiricileri ve çiftçiler, toplantı bitiminde topluca yenilen akşam yemeğinde de keyifli anlar yaşadılar. Yapılan açıklamada Beşyem’in sektöre katkı sağlamak amacıyla bu tip organizasyonlara sıklıkla devam edeceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BEŞYEM” ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin