“GVK EĞİTİMDE MARKALAŞMAYI BAŞARMIŞTIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“GVK EĞİTİMDE MARKALAŞMAYI BAŞARMIŞTIR”GVK Özel Okullarının düzenlediği 10. uluslararası Halkoyunları Festivali gala gecesi her yıl olduğu gibi bu yılda muhteşem görüntülere sahne oldu.

Gala gecesine katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “GKV Özel Okulları yarım asırlık tarihiyle eğitimde markalaşmayı başaran ve diğer kurumlara örnek olan Türkiye’nin en saygın okullarından birisidir” dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından bu yıl 10.kez gerçekleştirilen ve Ukrayna, Rusya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Hollanda, Yakutistan ve Türkiye’nin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslar arası Halkoyunları Festivalinin gala gecesi yapıldı. Düzenlenen gala gecesine Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Mütevelli kurulu üyesi Levent İnal, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr. Atanur Vergili, Liseler Müdürü Fevzi Beşe, İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik ve çok sayıda davetli katıldı.

KÜLTÜR ELÇİLERİ GVK’DA

Eğitimde markalaşmanın temelinde GKV Özel Okulları olduğuna dikkat çeken Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “Sayın Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’u yürekten kutluyorum. Yarım asırlık eğitim tarihiyle GKV Özel Okulları eğitimde markalaşmayı başaran ve birçok kuruma örnek olan bir okulumuzdur. Bizlerinde bu okulun her köşesinde farklı anılarımız bulunmaktadır. Çocuklarımız bu okul mezunudur. Uluslar arası Halkoyunları Festivali hepimizde büyük bir heyecan oluşturmuş, on yıldır dünyanın birçok ülkesinden kültür elçileri Gaziantep’e gelerek kendi kültürlerini tanıtmakta ve bizim kültürümüzü öğrenerek kendi ülkelerine döndüklerinde gönüllü birer kültür elçimiz olmaktadırlar. Dünyayı daha iyi tanımak, daha iyi ilişkiler kurmak açısından bu tür organizasyonlar büyük önem taşımaktadır. Başarılı geçen festivalin kentimize ve ülkemize önemli katma değerler sağladığını, öğrencilerimizin vizyonlarının gelişmesinde, ufuklarının açılmasında önemli rol oynadığını düşünüyor ve bu organizasyondan dolayı bütün GKV ailesini yürekten kutluyorum” dedi.

“GVK EĞİTİMDE MARKALAŞMAYI BAŞARMIŞTIR”ÖZVERİLİ ÇALIŞMANIN VE BÜTÜNLEŞMENİN ESERİDİR

Yaptığı konuşmasında uluslar arası organizasyonların ekip ruhu içerisinde gerçekleştirilmesiyle başarılı olacağına dikkat çeken GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy “Gaziantepliler ve GKV adına teşekkür ediyorum. 50. Kuruluş yılını kutlamaya hazırlandığımız Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları sayısız başarılar, şan ve şerefle dolu geçmişiyle Türk milli eğitiminde çok özel ve anlamlı bir yere sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Okullarımızın ilimiz ve bölgemizde eğitimin yanı sıra, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda ulaştığı onur verici konum bizi daima daha iyiye ve güzele ulaştıracaktır. Yurt içi ve yurt dışında katıldığı birçok etkinlik ve değişim programıyla Gaziantep’in dünyaya açılan penceresi olma özelliğini sürdüren okullarımız kültürler arası paylaşıma katkı sağlamaktan gurur duymaktadır. İlimizin ve bölgemizin en kapsamlı kültürel faaliyetleri arasında yer alan festivalimiz kentimizi dünya gündemine taşımaktadır. Hep birlikte yaşadığımız bu heyecanın günler öncesinde Gaziantepliler tarafından hissedilmeye başlanması ve festival etkinliklerine önemli katılımların sağlanması amaçlarımıza ulaştığımızın en önemli göstergesidir. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından organize edilen 10. Uluslararası Halkoyunları Festivali, 11. Sanat Etkinlikleri ve 11. Bahar Şöleni tamamen GKV misyonuna gönül veren ve tek yürek, tek bilek olarak çaba gösteren idarecilerimiz, öğretmen ve çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimizin özverili çalışmasının ve bütünleşmesinin eseridir.”dedi.

“GVK EĞİTİMDE MARKALAŞMAYI BAŞARMIŞTIR”

Yapılan konuşmaların ardından konuk ülke heyetleri sırayla gösterilerini gerçekleştirerek konuklara unutulmaz anlar yaşattı. KKTC ekibinin gösterileri büyük ilgi görürken Ukrayna ekibi izleyenleri adeta büyüledi. GKV Özel Okulları folklor ekibi ve öğretmenlerden oluşan özel gösteri ekibinin yaptığı bir birinden güzel gösterilerde geceye damgasını vurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GVK EĞİTİMDE MARKALAŞMAYI BAŞARMIŞTIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin