“Işığın Gölge İle Dansı” başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Işığın Gölge İle Dansı” başladı

Gaziantep Şahinbey Lions Kulübü dönem başkanı Sevin Gökseven’in birinci kişisel resim sergisi, Onat Kutlar Fuayesinde açılacak. Sergiden elde edilecek gelirin tamamı eğitime bağışlanacak.

Ressam Sevin Gökseven’in, “Işığın Gölge ile Dansı” isimli toplam 40 eserden oluşan birinci kişisel karma resim sergisi, 3 Ekim Çarşamba günü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu Fuayesinde sergilenecek.

2004 yılından bu yana Türkiye’nin tanınmış birçok resim sanatçısından karakalem ve yağlı boya dersleri alarak resim yapmaya başlayan Sevin Gökseven, şimdi toplam 40 eserden oluşan ilk kişisel resim sergisini açacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını bir arada yaşıyor.

“Işığın Gölge İle Dansı” başladı

Kendisine daha estetik ve sıcak geldiği için çalışmalarında genellikle ‘At ve Kadın’temalarını daha yoğun işlediğini belirten Gökseven ” Sergide, tamamı pastel, akrilik ve yağlıboyadan oluşan birçok özgün çalışmam yer alacak. Ama ağırlık, asalet ve estetiğin buluştuğu, benimde tuvale yansıtmaktan keyif duyduğum ‘At ve Kadın’‘tablolarımda olacak” dedi.

Onat Kutlar Fuayesinde çarşamba günü Gaziantepli sanatseverlerin katılımı ile saat 17:30’da açılacak olan serginin 10 Ekim 2012 Çarşamba gününe kadar açık kalacağını kaydeden Gökseven, sergiden elde edilecek gelirin ise tamamının eğitime bağışlanacağını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Işığın Gölge İle Dansı” başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin