“MOTİVE OLMAKTA ZORLANIYORUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“MOTİVE OLMAKTA ZORLANIYORUZ”Ligin alt sırasında yer alan Giresunspor’la kendi evinde golsüz berabere kalan Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bünyamin Süral, ligin alt sırasında yer alan takımlara karşı motive olmakta zorluk çektiklerini söyledi.

Giresun maçına kazanmak için hazırlandıklarını açıklayan Süral, son iki hafta da ki puan kayıplarının kendileri açasından acı bir olay olduğunu nitelendirdi.

Giresunspor maçına kazanmak için hazırlandıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bünyamin Süral, “Gerek geçen hafta Güngören ve gerekse de bu hafta Giresun maçı bizim en korktuğumuz maçlardan bir tanesiydi. Sahaya kazanmak için çıktık ama nedense bizim futbolcularımızın alttaki takımlara karşı motivasyon eksikliği var, ne kadar motive etsek de, ne kadar zevkli idmanlar yaptırsak ta bir türlü bu takımlara karşı motive olunamıyor. Giresun maçına çıkarken iki sarı kart cezalı ve iki de sakat oyuncumuz vardı. Onlarında büyük etkisi oldu, bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz ve düzelmek zorundayız çünkü daha kaybedilmiş bir şey yok. Önümüzde çok maçımız var inşallah beklediğimiz yere geliriz” dedi.
Bundan sonraki sonuçların kendileri açısından çok önemli olduğunu kaydeden Süral, “İki haftadır çok ciddi puanlar kaybettik, eğer bu iki maçımızı almış olsaydık özellikle Güngören’in ligde galibiyeti yoktu bizi yendiler, Giresun bir toparlanma içerisinde berabere kaldık, bizim için acı bir olay,” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“MOTİVE OLMAKTA ZORLANIYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin