“OLİ CENTER” HIZLA BÜYÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“OLİ CENTER” HIZLA BÜYÜYORGaziantep`in ilk yerel marketler zinciri unvanını taşıyan ve kentteki en büyük marketler zinciri olan Oli Center PRİME MALL AVM’de yeni şubesini açtı.

Oli Center’ın Prime Mall AVM’de yaptığı görkemli açılışa; AK Parti Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Oli Center Yönetim Kurulu Eş Başkaları Adnan Yorguner, Burhan Büyükkömürcü ve çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve protokol, açılış kurdelasını kestikten sonra mağazayı gezerek “ Gaziantep’in önde gelen marketler zinciri OLİ CENTER’a hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Oli Center kasalarında uyguladığı indirimler nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Uzun süre kuyrukta beklemek zorunda olan vatandaşlar durumdan şikâyet etmek yerine memnuniyetini dile getirdiler. Vatandaşlar “Oli Center yılların alışkanlığı! Zaman zaman uyguladıkları indirimler bizim gibi alım gücü zayıf vatandaşlar için imkân oluyor. Kaliteden ödün vermeyen Oli Market zincirlerine teşekkür ediyoruz. Çünkü açıldığı günden bu yana kalite ve güvenden hiçbir şey kaybetmeyen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan Oli Market çalışanlarına ve yönetimine tekrar teşekkür ediyoruz. Bugün burada gördüğünüz bu kuyruk bunun bir kanıtıdır “dedi.

AVM’nin en fazla ilgi gören mağazası Oli Center yönetim kurulu başkanı Adnan Yorguner, kentin çeşitli bölgelerinde yatırımlarına devam edeceklerinin altını çizerek açılışa katılan herkese teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“OLİ CENTER” HIZLA BÜYÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin