“ONAT KUTLAR’I SAYGI İLE ANIYORUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ONAT KUTLAR'I SAYGI İLE ANIYORUZ”CHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Bilen 17 yıl önce yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden Onat Kutlar’ı unutmadıklarını ve unutamayacaklarını söyleyerek tüm basın emekçilerinin bayramını kutladı.

“ONAT KUTLAR'I SAYGI İLE ANIYORUZ”

Yüreği barış için, halkların kardeşliği için çarpan Onat Kutlar’ın yaşam hakkı bu saldırıda elinden alındığını belirten Bilen, Onat Kutlar, eşi Filiz’le bulaşacak evlilik yıl dönümlerini kutlayacaklarını ama ne yazık ki onu pastanede eşinin vereceği hediye değil, şarapnel parçalarının karşıladığını söyledi.

Müjgan Bilen yaptığı açıklamada,  “The Marmara Oteli’nin önündeki Opera Pastanesine 17 yıl önce yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden Cumhuriyet Gazetesi yazarı, şair, senarist, eleştirmen Onat Kutları 17 nci ölüm yıldönümünde saygıyla anıyoruz, bu tür saldırılarda hayatını kaybeden tüm basın mensuplarını ve diğerlerini asla unutmayacağız. 10 Ocak Basın emekçilerinin günü ve zor şartlarda çalışan tüm basın mensuplarının bayramını kutlu olsun. Gece gündüz demeden görevini aşk ile yapan basın mensuplarının ne şartlarda görev yaptığını biliyoruz. Bu zor görevi başarıyla yürüten tüm medya mensuplarını saygıyla selamlıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ONAT KUTLAR’I SAYGI İLE ANIYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin