“SON 50 YILIN EN KÖTÜ YÖNETİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“SON 50 YILIN EN KÖTÜ YÖNETİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Cahit Bingöl; Gaziantep’in son elli yılın en kötü yerel yönetimleri ile karşı karşıya olduğunu, mevcut belediyelerin çimento ve beton kartelinde çalışıp bol bol bina yaptıklarını ve bununla da övündüklerini söyledi.

Bingöl; aday gösterilmesi ve başkanlık koltuğuna oturması halinde 10 tona kadar su parası tahsil edilmeyeceği sözü verdi.

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Cahit Bingöl; aday adaylığı sürecinde olduğu gibi adaylık sürecinde de CHP ve Gaziantep için çalışmalarından ödün vermeyeceğini, Gaziantep’in son 50 yılın en kötü yönetimi ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Bingöl; “ herkesin gördüğü gibi AK Parti ve MHP’nin adayları belli oldu, CHP’nin adayları da tahminime göre 15 Aralık gibi belli olacaktır. Bu bir süreçtir, ben aday adaylığı sürecimde adaymış gibi çalışmalarıma devam ediyorum. Benim kişisel görüşüm bütün halkı kucaklayabilecek, her kesimle diyaloğu arttırabilecek, şehrin problemlerini çözebilecek bir ekibin Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerekir, bizde ekibimle birlikte bunu başarabilecek kapasitedeyiz. Şunu açıkça söylemek istiyorum ki ben bu işi iyi yaparım.

ADAY GÖSTERİLMESEMDE PARTİM İÇİN ÇALIŞIRIM

“SON 50 YILIN EN KÖTÜ YÖNETİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Benim CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemem benim partime ve memleketime yapacağım hizmetleri hiçbir zaman etkilemez. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizden isteneni fazlasıyla yapmaya hazırız, bu şehir bizim şehrimizdir. Gaziantep son elli yılının en kötü yönetimi ile karşı karşıyadır. Gaziantep marka bir şehir ve devlet tarafından hiçbir şekilde yardım eli uzatılmayan, üvey evlat muamelesi yapılan bir şehir haline getirilmiştir. Biz Gaziantep olarak her şeyi kendi elimizle yapmaya çalışırken Ankara’nın metrosunu devlet kendi eliyle bitirmiştir. Biz Gaziantep olarak üvey evlat değiliz. Devletin Marmaray için harcamış olduğu yedi milyar dolar bizim vergilerimizle ödenecektir. Gaziantep’in de altyapıdan tutun üst yapıya kadar çok büyük ihtiyaçları vardır. Gaziantep, trafik sorunundan tutunda, alt yapı sorunu, su sorunu, Suriyeli sorunu, imar sorunu gibi yumak haline gelmiş bir çok sorunu olan bir şehir haline gelmiştir.

HAMAM ÇALIŞTIRIR GİBİ SU PARASI ÖDENİYOR

Var olan belediyeler şehrin sorunlarını çözmek yerine çimento ve beton kartelinde çalışıp bol bol bina yapmaya ve bununla da öğünmeye çalışmaktadırlar. Vatandaşlarımızın yaşayacakları alanlar sadece beton binalardan ibaret hale getirilmiştir. Gaziantep’in bir kültürü vardır, yaşam biçimi vardır. Gaziantep çok ciddi göç alan bir şehirdir. Belediyeler olarak Gaziantep’in almış olduğu göç neticesinde alt ve üst gelir gruplarını aynı şekilde beraber kucaklamak ve aynı hizmeti sunmak zorundayız. Belediyeler halk için her türlü hizmeti sunması gereken yerlerdir. İki kişilik bir evde bile hamam çalıştırır gibi su parası ödeniyor. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren 10 tona kadar olan su kullanımlarında ücret almayacağız. Gaziantep’te trafik sorununu çözmek için ilk yapacağımız şey acil olarak tek yön uygulamasına geçmek olacaktır. İkincisi ise metro projelerini masa üzerine koyup, devlet desteği ile yapmaya başlamak olacaktır. Bu işler restorasyon işlerine benzemez, bu iş sanayicilik, ticaret, inşaat, sinema, kültür ve insanı bilmeyi gerektirir.

Şu anda AK Partiyi oluşturan yöneticilerin büyük bir bölümü geçmişte başka partilerdeydi. Şu andaki Ak Partililerin çoğu eski MHP, Doğru Yol, ANAP, Refah partililerden oluşmaktadır. Bunların hepsi bizim arkadaşlarımızdı, ancak onlar şu an güçte yani AK Partide birleşmeyi tercih ettiler. Bu arkadaşlar yarın yine bizim arkadaşlarımız olacaktır ve biz onlarla yine bu memlekete hizmet edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SON 50 YILIN EN KÖTÜ YÖNETİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin