“TÜRK POLİSİ KİMSENİN ADAMI DEĞİLDİR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"TÜRK POLİSİ KİMSENİN ADAMI DEĞİLDİR" MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt,  Başbakan Erdoğan’ın sürekli “Benim Polisim” sözünü kullanmasını eleştirerek, “ Türk Polisi, birilerinin adamı değil, bu devletin polisidir.” şeklinde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerinde “ Benim polisim” “Ben emrettim yaptılar” gibi sözleri sıkça kullanmasını sert bir dille eleştiren MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, “ Türkiye Cumhuriyeti bir anonim şirket değildir, büyük Türk Devletidir. Türk Polisi de, bu ülkenin emniyet teşkilatıdır.  Türk Polisi 1845’ten bu yana bu ülkenin güvenliği için görev yapmaktadır.

Son zamanlarda Türk Polisi ile vatandaş sürekli karşı karşıya getirilmekte, Başbakan Erdoğan da polise sahip çıkar görünüp, polis benim emrimdedir mesajları vermektedir.  Polisimizin üstün görebv anlayışı politika malzemesi yapılmaktadır.”şeklinde konuştu.

“Polis, 76 milyonun öz evladıdır”

"TÜRK POLİSİ KİMSENİN ADAMI DEĞİLDİR"

Türk Polisi’nin 76 milyonun öz evladı olduğunu hatırlatan Kurt, “ Türk Polisi herhangi bir odağın veya partinin elemanı veya kahramanı değildir. Fedakar polisimiz, vatanı, bayrağı ve milleti için gözünü kırpmadan görevini yapar.

Gezi Parkı ve buna benzer olaylarda Türk Polisi tabiki gereğini yapacaktır. Ama Türk Polisi’ni halkla karşı karşıya getirenler, hem bu ülkeye hem bu ülkenin polisine en büyük kötülüğü yaptığının farkına varmalıdır.

Sayın Başbakan Polisin arkasındayım derken, yüzde 2 zamla oyalamaktadır. Polisin özlük hakları için elini kıpırdatmamaktadır. Benim polisim demekle, polise sahip çıkılmaz. ‘Benim polisim’ diye meydanlarda dolaşan Sayın Başbakan Silopi’de Türk Polisi tokatlandığında neredeydi? Sayın Başbakan bu politikadan vazgeçmeli.””şeklinde konuştu.

“Şırnak’ın Cizre ilçesi nereye bağlı?”

Dün bir gazetede Cizre’de PKK tarafından asayiş birimleri kurulduğu yönünde haber yer aldığını belirten Kurt, “ Şırnak’ın Cizre ilçesi nereye bağlıdır? PKK’lı gruplar tarafından oluşturulan sözde güvenlik birimlerinin ilçede kimlik kontrolleri yaptığı söyleniyor. Sayın Başbakan artık bıraksın Gezi Parkı’nı da Türkiye’nin gerçek terör belasıyla uğraşsın. Hangi cüretle bu ülkede bir başka emniyet gücü teşekkül edilir? Sayın Başbakan mesaisini bu konuya yoğunlaştırsın.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“TÜRK POLİSİ KİMSENİN ADAMI DEĞİLDİR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin