“Uğur”zedeler Meclis’te

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Uğur”zedeler Meclis’teCHP’li Şeker tarafından karşılanan heyet, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile görüştü.

Gaziantep’te AKP’li meclis üyesi Mehmet Uğur Cengiz’in sahibi olduğu Uğur İnşaat’a paralarını ödedikleri halde evlerini alamayan Uğurzedeler Ankara’daki temaslarına devam ediyor.

Gaziantep’ten giden heyet, CHP ve MHP’li yöneticilerle görüşme olanağı bulurken, aynı heyet AKP Genel Merkezine alınmadı. İki sözcü ile AKP Genel Merkezi’nde görüşen Gaziantepli Uğur İnşaat Mağdurları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile mecliste görüşme fırsatı buldu. Gaziantep’ten giden heyet, MHP’nin yaptığı grup toplantısına katıldı ve hemen ardından TBMM’de CHP’liler ile buluştu.

Mehmet Cengiz Uğur’un sahibi olduğu Uğur İnşaat’tan evlerini alamayan Gaziantepli Uğurzedeler CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker tarafından karşılanan heyet Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile görüşüp sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

Heyetin sorunlarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “büyük bir haksızlığa uğramışsınız. Dişinizden tırnağınızdan eksilterek bir ev sahibi olmak istemişsiniz. Ancak ortada ne ev var, ne tapu var. Verdiğiniz paraları da geri alamamışsınız” dedi. Kılıçdaroğlu, Uğurzedelerin sorununun Sayın Şeker’in vereceği bir Meclis Araştırma Önergesi ile Meclis gündemine taşınacağını, gerekirse milletvekillerinden oluşturulacak bir heyetin Gaziantep’e gelebileceğini söyledi.

Grup Başkanvekili Muharrem İnce’de, sorunun ancak yargıda çözülebileceğine dikkat çekerek, “biz siyaseten iktidarın dikkatini çekmek için konuyu Meclis’e taşırız. Haftaya da Genel Kurul gündemine getiririz” dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker de, konunun Meclis gündemine taşınmasının yanı sıra yargı aşamasında da takipçisi olacaklarını belirterek, “ortada bir mağduriyet, bir hak gaspı var” diye konuştu. Şeker vereceği araştırma önergesi ile konunun tüm ayrıntıları ile TBMM Genel Kurulu’nda tartışılacağını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Uğur”zedeler Meclis’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin