YURT-KUR EĞİTİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YURT-KUR EĞİTİYORKredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürlüğünce yurtlarda kalan öğrencilere kişisel gelişim seminerleri düzenleniyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürlüğü Kuruluşunun 50.yıldönümünde tüm hizmetlerde kalite artışı için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Yurtlarda kalan öğrencileren moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, özgüvenini artırmak ve başarıya odaklanmış bireyler yetiştirmek için öğrencilere çeşitli konularda kişisel gelişim seminerleri düzenlenmeye devam ediliyor. Bu kapsamda, Gaziantep Yurt-Kur Müdürlüğü çok amaçlı salonunda Uzman, Bayram ÖZBEK tarafından ‘Zaman Yönetimi’’ konulu eğitim semineri düzenlenirken öğrencilerin seminere yoğun katılımının olduğu görüldü. Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin değişime ve çağa ayak uydurması, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak yetişmeleri için bu tür faaliyetlerin ilerleyen zamanlarda devam edeceği belirtildi.

YURT-KUR EĞİTİYOR
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YURT-KUR EĞİTİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin