“GANSAD” 1.YAŞINI KUTLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“GANSAD” 1.YAŞINI KUTLADIGeçen yıl bugün kurulan ve Gaziantepli sanatçı ve müzisyenlerin tek çatı altında toplanmasını sağlayan GANSAD 1. yaşını kutladı.
Dernek binasında düzenlenen törene Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Kumru Dergisi Sahibi Abdulhadi Bay, Gaziantepli yerel sanatçılar, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
GANSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Onurlu; “Sanatçıların tek çatı altında bir araya gelişinin 1. yılını kutluyoruz. Dernek kurulmadan önce Gaziantepli, sanatçılar kahve ve park köşelerinde düğün sahipleri ile buluşup iş görüşmesi yapıyordu. Bu benim hiç hoşuma gitmiyordu ve bu derneği kurmaya karar verdim. Artık bizimde sıcak bir çatımız var. Bizi 1. yaşımıza girerken yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen büyüklerimize ve sanatçı dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Geldiği günden bu güne vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenen ve kısa sürede Gazianteplilerin sevgisini kazanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan düzenlenen programda yaptığı konuşmada; “Kaymakamlık mesleği gerçekten güzide mesleklerden bir tanesi! Ben bu makamda sizlerin hizmetlere hizmet için varım. Naçizhane bende bir Allahın kuluyum. Beni yetiştiren bir öğretmen babanın çocuğuyum ben. Ailem bana hep sevgiyi, sevdayı anlattı. Ben sizleri karşılıksız seviyorum. Ben bana eziyet edeni de çok sevdim. Ben Anayasamızın 10. maddesi gereği ırk, dil, din ayrımı olmadan bu güzel vatanın tüm insanlarını sevdim. En sevdiğim renk kırmızı, beyazdır. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Allah birlikten beraberlikten ayırmasın, bir ve beraber muhteşem Ülkemizi, görkemli Vatanımızı, Bayrağımızı ve bütün değerlerimizi yüceltmeyi bize nasip eylesin. Bir olalım, diri olalım. Biliyorum sanatçı dostlarımızın derdi çoktur. Onları dinlerken çok duygulandım. Bize bu güzel anları yaşattıkları için tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasının ardından Uğur Turan’nı ayakta alkışlayan katılımcılar iyi ki varsınız diyerek duygularını ifade ettiler. Dernek binasında düzenlenen programda Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Ömer Can, Hüseyin Yıldırım ve Seydi Vakkas seslendirdiği türkülerle dinleyenleri büyüledi.
“GANSAD” 1.YAŞINI KUTLADIYILIN SANATÇISI “ SEYDİ VAKKAS” SEÇİLDİ
GANSAD tarafından yılın sanatçısı seçilen Seydi Vakkas kendisine bu ödülü layık gören GANSAD Dernek üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti. Vakkas; “Yıllardır sanat camiasının içindeyiz. Ekmeğimizi müziğimiz ve sesimizle kazanıyoruz. Başkanımızın da belirttiği gibi biz sanatçılar park köşelerinde iş görüşmesi yapıyorduk. Artık bir derneğimiz var ve dostlarımızla sıcak bir çay içecek yuvamız var” dedi.
Yılın sanatçısı seçilen Seydi Vakkas’a plaketini Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan verirken GANSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Onurlu tarafından Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’ya katkılarından dolayı  plaket takdim edildi.
Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’ nın derneğin kurulması ile Gaziantepli sanatçıları tek çatı altında toplanmasına katkıda bulunan ve büyük özveri ile çalışan GANSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Onurlu’ya plaket takdim etmesi ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GANSAD” 1.YAŞINI KUTLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin