GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ’NDE ‘DİL EĞİTİMİ’ KURSU AÇILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ’NDE ‘DİL EĞİTİMİ’ KURSU AÇILIYORGazikent Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından İngilizce ve Arapça Dil Eğitim Kursu açılıyor. Kursa katılmak isteyenler için ön kayıtlar başlarken, son başvuru tarihi 18 Ocak Çarşamba günü olarak açıklandı.

“İngilizceyi Okuyarak Öğrenemezsiniz” sloganıyla başlayacak olan İngilizce kursunda eğitimler Gazikent Üniversitesi Öğretim üyelerince verilecek.  10 hafta süreceği bildirilen ve haftada iki gün verilecek olan ve eğitimler, 24 Ocak Salı günü başlayacak. Eğitim sonunda kursiyerler İngilizce-Türkçe sertifika alacaklar.

Kursa katılmak isteyenlerden en az lise mezunu olma şartı aranırken, Gazikent Üniversitesi çalışanlarına ve öğrencilerine yüzde 20, Gazikent Üniversitesi dışındaki üniversitelerde eğitim gören lisans ve yüksek lisans öğrencilerine ise yüzde 10 indirim uygulanacağı duyuruldu.

Dil Eğitim Kurslarının Gazikent Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu binasında verileceğini dile getiren Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Derya Özmertyurt, İngilizce kursuyla ilgili şunları söyledi: “Kurslarımız, bilgisayar destekli dil öğrenimi uygulamaları zenginleştirilmiş, laboratuar sınıfları imkanlarıyla en iyi şekilde yürütülüyor.  Çalışanlara yönelik hem hafta içi, hem de hafta sonu eğitim imkanı sunuyoruz.”

“MODERN ARAPÇA DA ÖĞRETİYORUZ”

Özmertyurt, Arapça Dil Eğitimi’nin de Ocak ayı sonu itibariyle başlayacağını ifade etti. Arapça Dil Eğitimi’ne özellikle Ortadoğu’da ticaret yapan sanayicilerin ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekleyen Özmertyurt,”Arapça Dil Eğitimi için başvurular başladı. Eğitimlerimizde modern Arapça’yı da öğretiyoruz. Dil eğitimlerimize en az lise mezunu olan herkes katılabilir. Gaziantep sanayi topluluğunu güçlendirmek için Arapça Dil Eğitimi önemli. Kursun tamamlanmasının ardından kursiyerlere Gazikent Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından sertifika verilecek” dedi.

Dil Eğitim Kurslarına katılmak isteyenlerin Gazikent Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne başvuruda bulunmaları istenirken, başvuru yapacak kursiyerlerden 2 adet fotoğraf, diploma fotokopisi ve kimlik fotokopisi talep edildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ’NDE ‘DİL EĞİTİMİ’ KURSU AÇILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin