“ÖZGÜR VE DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE İÇİN ÇABALIYORUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ÖZGÜR VE DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE İÇİN ÇABALIYORUZ”Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti Van, Hakkari ve Şırnak’ta bir dizi ziyaretlerde ve görüşmelerde bulunarak, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarların, parti örgütlerinin ve bölge halkının görüş, öneri ve sorunlarını dinliyor.

Şeker, bölgede, barış süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “özgür ve demokratik bir Türkiye için çabalıyoruz” dedi.

Milletvekilleri ve PM üyelerinden oluşan 10 kişilik CHP heyetinin çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker şunları söyledi:

SEÇİM BARAJI, FAİLİ MEÇHULLER

“Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, parti örgütleri ile bir araya geldiğimiz toplantılarda bölge halkının sorunlarını ve beklentilerini dinliyor, CHP’nin barış sürecine bakış açısını anlatıyoruz. Bölge halkı demokratikleşme paketinden büyük bir beklenti içindedir. Özellikle seçim barajının düşürülmesi ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması gibi konular çok önemsenmekte, hükümetin bu konuda ciddi adımlar atması gerektiği vurgulanmaktadır. Ziyaret ve görüşmelerimiz tamamlandıktan sonra bölgenin beklenti ve taleplerini bir rapor halinde Genel Merkezimize sunacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ÖZGÜR VE DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE İÇİN ÇABALIYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin