“Selam olsun Şahinbey’e”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Selam olsun Şahinbey’e”Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına tam kadro katıldı. Otobüslerle Ankara’ya akan Şahinbey teşkilatına, Başbakan Davutoğlu’nun ilgisi de büyük oldu.

Kendisine destek olan Şahinbey teşkilatına seslenen Başbakan Davutoğlu, “Şahinbey’e selam olsun. Gaziantepliler, Şahinbey’in emanetine sahip çıkın” dedi. Kurt, kendilerini onurlandıran Başbakan Davutoğlu’na teşekkür etti.

TEŞKİLAT TAM KADRO KATILDI

Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili aday tanıtımı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı toplantı ile kamuoyuna tanıtılırken, Şahinbey İlçe Teşkilatı da tribünlerdeki yerini aldı. İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, ilçe yönetim, gençlik ve kadın kolları üyeleri toplantı boyunca Başbakan Davutoğlu’na sevgi gösterisinde bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, belediye başkanları ve milletvekili adaylarının tam kadro katıldığı toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim beyannamesini açıkladı.

ŞAHİNBEY’İN EMANETİNE SAHİP ÇIKIN

Başbakan Davutoğlu konuşması sırasında, kendisine tribünden sevgi gösterisinde bulunan Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı’na seslendi. Şahinbey Teşkilatı’nın “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları üzerine, Davutoğlu Şahinbeyliler’e dönerek, “Selam olsun Şahinbey’e. Şahinbey’in emanetine sahip çıkın. Gaziantepliler, tarih unutulmayacaktır. Gaziantep’in emanetine sahip çıkın. Tarih sizi unutmayacaktır” şeklinde seslendi.

KURT’TAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Aday tanıtımı ve seçim beyannamesini değerlendiren İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, 2 otobüsle Ankara’ya gittiklerini belirtirken, seçime şimdiden hazır olduklarını söyledi. Kurt, Başbakan Davutoğlu’nun konuşması sırasında Şahinbey ve Gaziantep’ten övgü dolu sözler söylemesinin gurur verici olduğunu belirtti. Kurt, “Başbakanımız Ahmet ‘Şahinbey’i selamlıyorum’ diyerek bizleri onurlandırdı. Şahinbey teşkilatı olarak kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kurt, “Ankara’da coşku selinin ardından, milletvekili adaylarımız ülke genelinde tanıtıldı. Seçim beyannamemiz açıklandı. Artık sıra bizlerde. 7 Haziran’a kadar, hiç durmadan, sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy, ev ev kampanya yürüteceğiz. Şahinbey’de ulaşılmadık nokta bırakmayacağız. Biz, her zaman seçim yarın yapılacakmış gibi çalışmalarımızı zaten sürdürüyorduk. Bundan sonraki süreçte, çalışmalarımız daha da hız kazanacak. 7 Haziran’da, Şahinbey kazanacak, Gaziantep kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Selam olsun Şahinbey’e”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin