“ZORU BAŞARMAYA TALİP OLDUK”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ZORU BAŞARMAYA TALİP OLDUK”Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ile Oto Makineciler Kooperatifi ve Şehitkamil Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Kemal Güneş, Gaziantep Gazeteler Cemiyetini (GGC) ziyaret etti…

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin genç ama dinamik yönetimi ile başarılı işlere imza atacağına inandığını belirten Turan, Başkan İbrahim Ay’ı yakından tanıdığını GGC seçiminden önce de kıymetli hizmetlere imza atan bir gazeteci olduğuna işaret etti.

“KURUMSAL İLETİŞİM ÖNEMLİ”

GGC’nin yeni dönemde çetin ve meşakkatli bir döneme gireceğini ifade eden Turan, “Gaziantep’te görev yapan gazeteciler ile son derece iyi bir iletişimimiz var. Önemli bir meslek örgütü olan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin kurumsal yapısı ile bu iletişimin üst seviyelere çıkacağına inanıyorum. Sizlerin bayrağı daha yükseğe çekerek önemli işler başaracağınıza eminim. Allah kolaylık versin” dedi.

“HİZMETE ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

GGC Başkanı İbrahim Ay, kamuoyunun büyük bir ilgi ve sevgi ile izlediği Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ın, yönetimi kurulunu ziyaret etmesinin son derece nazik bir davranış olduğunu kaydederek, “Gazetecilik sayın kaymakamımızı da ifade ettiği üzere zor bir meslek. Bunun bilincindeyiz. GGC seçimleri ile büyük bir vebali devraldık. Biliyoruz ki her zorda bir kolaylık vardır. Biz zoru başarmaya ve sektörümüze hizmete talibiz” dedi.

“ZORU BAŞARMAYA TALİP OLDUK”BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Oto Makine Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Kemal Güneş, GGC’yi, oda yönetim kurulu üyeleri; A.Kadir Arıkan, Mustafa Şahin, Hayri Sökücü, Refik Ekici ve Mustafa Özdemir ile birlikte ziyaret etti. Güneş, birlik beraberlik ve ekip ruhunun başarı için en önemli kriter olduğunu belirterek, “Uzun yıllardır tanıdığım gazeteci arkadaşların oluşturduğu bu yeni yönetim Gaziantep medyasına önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

GGC Başkanı İbrahim Ay, esnafın Gaziantep ekonomisinin lokomotifi ve bel kemiği olduğunu ifade ederek ziyaret için yönetim kurulu adına teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ZORU BAŞARMAYA TALİP OLDUK”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin