‘’Çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmalıyız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘’Çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmalıyız"Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye’de hokey sporunun özellikle son 4 yıldır yaygınlaştığını ve önemli başarılar elde edildiğini belirten Karakan, bütün yaş gruplarında çok başarılı sporcular yetiştiğini ve dünya hokey kamuoyunun artık Türk takımlarının başarısından bahsettiğini kaydetti.

‘’Alt yapıdan çok kaliteli sporcular yetişiyor’’ diyen Sadık Karakan, olimpik bir branş olan hokeyin ulusal düzeyde gelişmesi ve yaygınlaşması gerektiğine, bunun için daha fazla altyapı tesisleri yapılması gerektiğine işaret etti.

Karakan, Gaziantep’in sanayi ve ticarette önemli bir şehir olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

‘’Gaziantep’in spor alanında da ülkenin her tarafında başarılı olmasını arzu ediyoruz. Hokey sporuyla ilgili Gaziantep çok başarılı, milli takımın iskeletini oluşturuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Federasyonumuzu örnek gösteriyor. Bunlar bizi gururlandırıyor. Ben de Gaziantepliyim ve bu kimliğimizi sürekli öne çıkarıyoruz. Ama spor konusunda Gaziantep’in daha başarılı olmasını arzu ediyoruz.’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da konuşmasında, sağlıklı nesiller yetişmesinde sporun önemini vurguladı.

‘’Çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırmalıyız’’ diyen Konukoğlu, spor ve sporcuya sahip çıkarak, her zaman destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Karakan, ziyaretin anısına, Konukoğlu’na isminin yazılı olduğu hokey milli takım forması hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘’Çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmalıyız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin