“ASIL FİGÜRAN BAŞBAKAN’DIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ASIL FİGÜRAN BAŞBAKAN’DIR”Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş’ın Gaziantep’ten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a figüran cevabı ağır oldu.  “Biz figüran değil aktörüz ”dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş Gaziantep’te düzenlenen iftar yemeğinde; Başbakan Erdoğan’ın kendileri için figüran demesini eleştirerek partililere seslendi.

“ASIL FİGÜRAN BAŞBAKAN’DIR”

Baş, “Bush ve Obama’nın eş başkanı olduğunu söyleyen Erdoğan asıl figüran sensin” dedi.

Gaziantep’te düzenlenen iftar yemeğinde partililerle buluşan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Haydar Baş, siyasete girdiği günden itibaren Türkiye’nin bölünmemesi, parçalanmaması, birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiği üzerinde ısrarla duran bir genel başkan olduğunu, asıl figüranın kim olduğunu Türk milletinin açık ve net olarak gördüğünü söyledi. Baş;” Sayın Başbakan konuşmasında bize yüklenmiş. Konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer figüran partiler diye bahsetmiş ve bizim için de figüran tabirini kullanmış.

SAYIN BAŞBAKAN; GEL BENİM SİSTEMİMDE EŞ BAŞKAN OL

Sayın Başbakanımız bizim bu olayda figüran değil aktör olduğumuzun farkında değil. Ben siyasete girdiğim günden itibaren bir ve beraber olmamız gerektiği üzerinde ısrarla duruyorum. Eğer ben figüran olsaydım Avrupa’nın ve Amerika’nın dediğini yapardım. Milletin önünde iftihar ederek ben Bush’un, Obama’nın eş başkanıyım diyen kim? Türkoğlu Türk olan birisi Bush ve Obama’ya eş başkan olabilir mi? Birileri figüranlık yaparken ben her zaman Haydar Baş olarak kaldım. Benim milletim bana oy vermedi ama benim siyasi görüşüm benim ekonomik görüşüm Dünya’ya mal oldu. Bugün iktisat sitelerini açın ilk olarak Kominizim, Sosyalizm, Kapitalizm ve Haydarizmi görürsünüz. Dünya bunu kabul etti. Buradan sayın Başbakanımıza söylüyorum, gel benim bu sistemimde eş başkan ol.

İSLAM DİNİNDE CANA, MALA, NAMUSA DOKUNULMAZ

Güneydoğu’yu da içine alan Ortadoğu’da çok büyük bir tehlike var. IŞİD hareketi ve şimdi de İslam Devleti olarak nitelendirilen bu hareket propagandalarına devam ediyor. İslam dininde cana, mala, namusa dokunulmaz. Ancak bu IŞİD hareketi bunların hepsini yapıyor. Türkiye’de ise bunlara destek verenler var. Hatırlıyor musunuz?  5 tane tır sınırdan geçerken aranmak istendi, bunları arayamazsınız diyerek Sayın Başbakan ve ekibi ayağa kalktı. Dediler ki biz yiyecek, giyecek insani yardım götürüyoruz. Eğer bunları gönderiyorsan tırın kapaklarını açarsın buyurun dersin ama araştırıldığında görüldü ki bu İŞİD Hareketine gönderilen insani yardım değil silah ve mermiler. Bu hareketin önüne geçme imkanı kalmayınca bugün o bölgede yaşayan Türkmen kardeşlerimizin bunlar yüzünden hayatı tehlike altına girdi. Tüm bunları yapacaksın sonra zeytin yağ gibi suyun üstüne çıkacaksın. Sen artık dibe vurdun ve senin artık su yüzüne çıkma gibi bir şansın yok olamaz.

“ASIL FİGÜRAN BAŞBAKAN’DIR”ÜNİTER YAPIMIZ TEHLİKE ALTINA GİRMİŞTİR

Çözüm Sürecine bakacak olursak; Türkiye’de İdeolojik kamplaşmalar ve bölünmeler ülkeyi tehdit altına almıştır. Etnik açılım altında Türkiye’nin üniter yapısı tehlike altına girmiştir. Birliğimiz bozulmak isteniyor.  Açılımla birlikte biz üniter yapımızı kaybedeceğiz. Karadeniz’de Lazlar, İstanbul’da Boşnaklar, Güneydoğu’da Kürtler, Adapazarı’nda Çerkezler. Bir ve beraber olamayacağız, ayrı ayrı vatanlar ayrı ayrı bayraklara kavuşacağız. Sayın Başbakanımızın gördüğü bu olay rüyadan ibarettir.  Diyorum ki Sayın Başbakanım senin bu halin bu ülkeye zarar getiriyor, parçalıyor lütfen kendine gel . Onun için bu ülkenin beraberliğini, kardeşliğini temin edecek olan bir iradeye ihtiyacımız var.

Dünya’da Türkiye’nin İslam yüzü olan Ekmeleddin İhsanoğlu Bey’i Cumhurbaşkanı seçelim. Ekmeleddin Bey ben Müslümanım gelin bana oy verin demiyor. Müslümanın tabi hali ülkesinin birliği, beraberliğini vücuda getirmektir diyor. Biz Amerika gibi etnik gruplara ayrılıp, ayrı ayrı devletler kuramayız. Biz üniter yapımızı devam ettirmeye mecburuz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ASIL FİGÜRAN BAŞBAKAN’DIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin