“ASKON, MİLLİ İRADENİN YANINDADIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ASKON, MİLLİ İRADENİN YANINDADIR”Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON)’nin, Gaziantep’te gerçekleştirdiği Iş Geliştirme Toplantısına katılan Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, ASKON’un milli irade ve haklının yanında olması nedeniyle Anadolu’da söz sahibi olduğunu söyledi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği  (ASKON), Gaziantep’te Iş Geliştirme Toplantısı gerçekleştirdi. İstanbul’dan da çok sayıda iş adamının katıldığı program kapsamında düzenlenen kahvaltıya AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Fatma Şahin de katıldı. Şahin; “ Biz de partimizi kurarken söylediklerimizin halen arkasındayız ve bu yüzden milletimize, halkımıza ve yüce Mevla’mıza karşı alnımız ak, başımız dik geziyoruz. Bir siyasetçi için bu en büyük onur ve şereftir. Bazı zamanlar vardır ki nasıl bir duruş sergilediğiniz, istikametinizi nereye çevirdiğiniz çok önemlidir. Ben ASKON’un bu süreç içerisinde milletin yanında, milli iradenin ve haklının yanında durduğu anlayışla bu güne geldiğini görüyorum. Bizimde siyasi görüşümüz bu yöndedir. Sayın Başbakanımız önderliğinde, partimizi kurarken de bu felsefeyle yola çıktık. Hakimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğunu ve hakim olması gerektiğini benimsedik. Anadolu’nun çocukları, kaplanları, aslanları Anadolu da söz sahibi olsun istedik. Yola çıkarken ne söylediysek bugünde hep arkasında durduk ve o yüzden milletimize, halkımıza ve yüce Mevla’ya karşı alnımız ak, başımız dik geziyoruz. Bir siyasetçinin onuru, şerefi sözüdür. Çünkü söz bizde namustur.  Bizim yaptıklarımız çok önemliydi. Hukuk devleti olmamız gerekiyordu, ileri demokrasiye gitmemiz gerekiyordu, ekonomik istikrarı sağlamamız gerekiyordu. Bütün bu yapılan çalışmalara rağmen bize yapılan hesabın üzerinde ki hesabın, tuzağın üzerinde ki tuzağa iman eden bir ekip var ve bu ekibin kazanması için tek gereken milletin sağduyusudur. Türkiye Cumhuriyeti bayrağına itibar getirdik, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna güven, istikrar ve itibar getirdik, bunların hiçbirisi kendiliğinden olmadı. Bunlar büyük bir ekibin çalışması ile gayret ve vizyonu sonucunda oldu.

ASKON Genel Sekreteri  Bahadır Tuzcu, Anadolu iş adamları derneğinin kurulduğu 1998 yılından bu yana faklı zenginlikler üretme çabası içerisinde olduğunu söyledi. Tuzcu; “dünden bugüne ülkemizin geçtiği bütün evrelerde derneğimiz kamu, hükümet, politika, üniversite, iş dünyası gibi bütün paydaşları bir araya getirmek gibi bir platform olmuş ve bu görevini layığı ile yerine getirmiştir. Bunun haricinde Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği’nin bir takım sosyal faaliyetleri, çevre duyarlılıkları ve onun haricinde iş adamlarımızın kendi aralarındaki ticareti gerek bugün Gaziantep’te yapmaya çalıştığımız, gerekse bundan sonra yurt içi ve yurt dışında takip edeceğimiz programlar ile ülkemizin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine katkı sağlamaya devam edecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ASKON, MİLLİ İRADENİN YANINDADIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin