“BU MEMLEKETE HERKESİN BORCU VAR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BU MEMLEKETE HERKESİN BORCU VAR”Gaziantep’e sağladığı kültürel katkıdan dolayı Gaziantep Kulübü tarafından her yıl verilen hizmet ödülü 2013 yılında gazeteci-yazar Ali Atalar’a verildi.


Gaziantep Kulübü Başkanı Ufuk Ekinci tarafından takdim edilen ödül törenine Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı.


Gaziantep’in 92.yılı kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ödül töreninin bu yıl ki sahibi Gazeteci-Yazar Ali Atalar oldu.  Başkan Ufuk Ekinci tarafından gazeteci, yazar Ali Atalar’a verilen ödül törenine Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve Mehmet Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı.

“BU MEMLEKETE HERKESİN BORCU VAR”Gazeteci-Yazar Ali Atalar; Gaziantep Kulübü tarafından verilen ödül için kendilerine teşekkür ediyorum diyerek Gaziantep’e olan borcumuzu ödemek zorundayız, borcumuz devam ediyor dedi. Atalar; “Ben 1984 yılından bugüne Gaziantep’te gazetecilik mesleği yapıyorum. Bu süreç içerisinde 7 tane kitap yazdım, bunun 5 tanesi araştırma kitabı ve 2 tanesi de öykü kitabıdır. Bu süreç içerisinde çeşitli konferanslar verdim, fotoğraf sergisi açtım ve son olarak ta Saklı Konak Bakır Eserleri Müzesi’ni açtım.

Gaziantep Kulübü meslek dışında kültüre katkı sağlayanlar için yılda bir defa olmak üzere verilen ödülü bu sene bana layık görmüşler. Benim hayatımda hiçbir zaman para amaç olmadı, araç oldu. Geçinebilmek için yetecek kadar para kazanmak her zaman benim için yeterliydi. Bu işleri yaparken amacım çok paralar kazanmak değildi, zaten bu işleri yaparak çok paralar kazanmanız mümkün değil. Ben Gaziantep’te yaşayan, Gaziantep’ten ekmek yiyen birisi olarak bu memlekete bir borcum olduğunu ve bu memleket için bir şeyler yapmam gerektiğini, herkesin de böyle bir borcunun olduğunu düşünüyorum. Kitap yazmak, sergi açmak, müze açmakla bu kente olan borcumu bir nevide olsa ödemek istedim. Kültürel ve sosyal anlamda bu şehre hizmet etmemiz gerekiyor. Herkes kendi çapında bu memlekete bir katkı sağlayabilir, bunun parayla veya maddi olanaklarla alakası olmadığını düşünüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BU MEMLEKETE HERKESİN BORCU VAR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin