“ÇAYLAR BİZDEN”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ÇAYLAR BİZDEN”

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler  “ Çaylar Bizden” projesi kapsamında kahvehaneleri dolaşarak vatandaşa çay ısmarlayacak.

Toplum güvenliğinin sağlanmasında Gazianteplileri bilinçlendirmek ve şehirde güvenlik seviyesinin en üst noktalara ulaşması amacı ile yapılan proje kapsamında Toplum Destekli Polisler kahvehaneleri gezerek vatandaşa çay ısmarlayacak ve güvenlik tedbirlerine ilişkin bilgi verecek. 3 ay süresince uygulanacak olan “ÇAYLAR BİZDEN”  projesi kapsamında yaklaşık 48 kahvehanenin ziyaret edilmesi bekleniyor.

Genel asayiş durumu ile hırsızlık, dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler ve ev, iş yeri güvenliği gibi konularda 155 polis hattının aranması gibi konularda vatandaşı bilgilendirmeyi amaçlayan proje ilk olarak Nil Kıraathanesi’nde hayata geçirildi.

İncilipınar Mahallesinde bulunan Nil Kıraathanesi’ni ziyaret eden İl emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbay, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdoğan Erol ve polisler vatandaşlarla sohbet ederek çay ikram etti ve konuya ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar sorunlarını anlattı ve alınacak önlemlerde kendilerinin bilinçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.  Vatandaşların soru ve isteklerini tek tek not alan ekipler bu projenin şehre büyük katkı sağlayacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ÇAYLAR BİZDEN”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin