“CELAL AĞA” YENİDEN BAŞKAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“CELAL AĞA” YENİDEN BAŞKANGaziantep Bakırcılar Esnaf Odası Başkanlığı olağan genel kurulu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı salonunda yapıldı. Tek listeyle seçime katılan Celal Açık yeniden Gaziantep Bakırcılar Esnaf Odası Başkanı seçildi.

Gaziantep Bakırcılar Esnaf Odası Başkanlığı olağan genel kurulu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN, Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ile kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN, kadının elinin değdiği her yerde güzellik ve bereket olduğunu ifade ederek kendi ifadesiyle Celal Ağa’ya karşı ayrı bir sevgi ve muhabbetinin olduğunu söyledi. Turan; “böyle güzel bir genel kurulu hazırlayan tüm gönül insanlarına öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Geldiğim günden itibaren gördüğüm odur ki Esnaf ve Sanatkarlar Odasının güzel bir aile olduğunu, bu ailenin her geçen gün çağdaş gelişmeleri takip ederek SODES ve Avrupa Birliği gibi projelerden, yerel kaynaklardan, İpek Yolu Kalkınma Ajansından kaynakları takip eden görkemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu vatanın her toprağı güzel, ayrımız ve gayrımız yok. Bizler sizin hizmetkarınız, haddimizi biliyoruz ve ekip halinde size hizmet vermek için arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Bakırcılık ve sedef bizim medeniyetimizin binlerce yıllık el sanatıdır. Ben bu sanata katkı sağlayan Gaziantep Bakırcılar Esnaf Odası Başkanımız Celal Açık ve Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu Müdürümüz Siraç EKİN’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“CELAL AĞA” YENİDEN BAŞKANÇalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç EKİN, “Gaziantep’te mesleksizliğin önüne geçmek ve kalifiye eleman temini noktasında işverenlerimiz ve rektörlüğümüz ile yapmış olduğumuz protokol doğrultusunda yaklaşık olarak 350 öğrencimizi İŞKUR desteği ile sanayimize yönlendirdik. Bizler göreve başladığımız günden itibaren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile güçlü bir iletişim ağı kurduk.  Esnafımızın sürekli dertlerini dinledik ve onların yanında olduk. Gerek Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin, gerek MEKSA Vakfının ve gerekse Bakırcılar Odasının yapmış olduğu her projede İŞKUR olarak destek olmaya çalıştık. Yapılan projelerle eskimeye yüz tutmuş ve canlanması gereken Bakırcılık ve Sedefciliğin Gaziantep’te ki başarısı tüm illere örnek model oldu.  Bu mesleği hayata geçirmek adına ilimizde, Türkiye’de ve uluslar arası arenada tanıtımına yardımcı olan Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve Bakırcılar Odası Başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Bakırcılar Esnaf Odası Başkanı Celal AÇIK, istihdam oranını yüzde elli oranına çıkardıklarını belirterek buna katkı sağlayan Gaziantep Çalışm ve İş Kurumu Müdürü Siraç EKİN’e katkılarından dolayı teşekkür etti.  Açık; “ biz yaptığımız her işte büyüklerimizin mutlara görüşlerini alırız. Bizim yaptığımız olay tamamen ekip işidir. Şahinbey Kaymakamımız sayın Uğur Turan’a da ayrıca desteklerinden ve övgülerinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bakırcılık insanlık tarihine yansıyan, köklü bir meslektir. Biz projelerimizle şehrimize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Gaziantep Bakırcılar Esnaf Odası Başkanlığına Celal Açık, Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine Murat Kasılan, A.Kadir Günbeği, Şükrü Karapaşa, Ali Çakır, Murat Soğuk, M.Bülent Fıstıkçı seçilirken, Denetim Kurulu Asil Üyeliğine Faruk Terkin, Hüseyin Kaynar ve Bülent Göksu seçildi.

“CELAL AĞA” YENİDEN BAŞKAN
BAKIRCILAR ODASI GENEL KURUL paylaşan: f100003473025117


BAKIRCILAR ve SEDEFÇİLER ODASI GENEL KURULU… paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“CELAL AĞA” YENİDEN BAŞKAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin