“CHP’LİYİM DİYE BANA YARDIM ETMİYORLAR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“CHP'LİYİM DİYE BANA YARDIM ETMİYORLAR”CHP Gaziantep Şahinbey yeni ilçe binasının açılış töreninde kalabalığın arasında fenalaşan Mustafa Kılıç’ın sara hastası olduğu ortaya çıktı.

CHP Gaziantep Şahinbey İlçe teşkilatının Balıklı Parkında düzenlediği mitingde bir kişi aniden fenalaşarak yere düştü. Chp Gaziantep Şahinbey ilçe binasının açılışı için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin konuşma yaptığı sırada fenalaşan şahsa çevredekiler yardım etti. İlk müdahaleyi olay yerindeki şahıslar yaparken fenalaşan CHP’linin yardımına Gaziantep CHP Milletvekili Dr. Mehmet Şekere koştu. Sara hastası olduğu belirlenen Mustafa Kılıç kendisine gelince ilacını alamadığını ve CHP’li olduğu için kimsenin kendisine yardım etmediğini söyledi. Balıklı Parkında bir banka oturtulan Yıldız yarım saat ambulans bekledi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar “Şimdi burada AK Parti mitingi olsa hazırda ambulans bulunurdu, hemen yanı başımızda devlet hastanesi var ve yarım saattir ambulans yok” dedi.

Sara hastası olan Yıldız  “Ben yıllardır hastayım. Bugün buraya CHP mitingine geldim. Ben CHP’liyim diye yetkililer bana yardım etmiyor. Buraya da derdimi anlatmak için geldim.  Eşim bana bakıyor. İlacım olmadığı için fenalaştım. Şimdi biraz kendimdeyim. ” dedi.

Parası olmadığını ve hiçbir sosyal güvencesi bulunmadığını belirten Yıldız daha sonra gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi için ambulansa götürüldü.

Video için tıklayın!

http://www.facebook.com/photo.php?v=307708589354906&set=vb.100003473025117&type=2&theater

Haber: Batuhan CEHRİ

Narkoz Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“CHP’LİYİM DİYE BANA YARDIM ETMİYORLAR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin