“Gazeteciler toplumun ışığıdır”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gazeteciler toplumun ışığıdır”Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, gazetecilerin toplumun ışığı olduğunu belirterek,  ‘O ışık ne kadar güçlü olursa yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz’ ifadesini kullandı.

Başkan Nakıboğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı  yazılı açıklamada, gazetecilerin halkın dünyadaki gelişmelerden doğru ve hızlı  bilgi sahibi olabilmesi için özveriyle çalıştıklarını kaydetti.

Basının ‘Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin vazgeçilmez bir parçası’  olduğunu belirten Nakıboğlu, “ Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.” değerlendirmesinde bulundu.

Basın sektörünün emekçilerinin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle  kutladığını kaydeden Başkan Nakıboğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gazeteciler toplumun ışığıdır”

‘Önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla demokrasinin temel unsurlarından biri olan ve halkımızın bağımsız haber almasında en öncelikli yol olan basınımız, her türlü şart ve ortamda insanların ihtiyacı olan haberleri, onlara ulaştırmak için gece gündüz demeden çaba sarf ederek faaliyetlerini sürdürmektedir. Cumhuriyetimizin 100. yılı için seçtiğimiz gelişmişlik hedeflerine  ulaşmamızda sağlıklı, güçlü ve özgür bir basının çok önemli katkısı olacağının muhakkak ki farkındayız. Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası adına, çalışan gazetecilerimizin  bu güzel gününü tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Gazeteciler toplumun ışığıdır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin