“GENEL MERKEZ ADAYI YOK”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“GENEL MERKEZ ADAYI YOK”Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatının 4. Olağan Kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan Ömer Nasuhi Güleç, Genel Merkezin belirlediği bir başkan adayının olmadığını söyledi. Partisinin tüm adaylara eşit mesafede olduğunu belirten Güleç, bu konuda milletvekili Şamil Tayyar’ın da önemli açıklamalarda bulunduğunu ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla pazar günü Karataş Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan AK Parti 4. Olağan İl Kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız veren Ömer Nasuhi Güleç, genel merkez adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin demokratik bir parti olduğunu ve tüm adaylara eşit yakınlıkta durduğunu kaydeden Güleç,” Son günlerde özellikle parti genel merkezimizin bir adayı desteklediği gibi bir hava yansıtılmaya çalışılıyor. Böyle bir durum söz konusu değildir. AK Parti demokratik bir partidir ve bu tarz ayrıştırmalara ve bölüştürmelere kesinlikle izin vermez. Sonuç itibariyle olağan bir kongreye gidiyoruz ve daha iyisini yaparım diyen herkes bu önemli göreve talip olabilir. Bura da önemli olan tüm adaylara saygı göstermektir ”dedi.

“GENEL MERKEZ ADAYI YOK”Genel merkez adaylığı konusunda Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ında önemli açıklamaları olduğunu hatırlatan Güleç, “Milletvekilimiz Şamil Tayyar, geçtiğimiz günlerde bu konuya net bir şekilde son noktayı koydu. Milletvekilimiz, hiçbir adayın genel merkez adayı olamayacağını ve ancak parti teşkilatının desteğiyle seçilebileceğini dile getirdi” diye konuştu.

Bursa il kongresinde de 2 adayın yarıştığını ve kimsenin çıkıp neden 2 aday seçime gidiyor demediğini dile getiren Güleç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Her zaman söylüyorum bu bir bayrak yarışı. Biz devralmak istediğimiz bu bayrağı çok daha ileri taşımak istiyoruz. Bugün bir Dünya lideri olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bile 3. Dönemde olamayacağım derken, illa ben tek aday olacağım diye bir mantık olamaz. ”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GENEL MERKEZ ADAYI YOK”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin