“Gönül dostları” Bir Albümde Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gönül dostları” Bir Albümde BuluştuIrmak müzik prodüksiyon tarafından hazırlanan “Gaziantep Gönül Dostları” albümü 15 Mart’ta Türkiye ve Avrupa’da satışa sunuluyor.

Irmak müzik prodüksiyon tarafında hazırlanan gönül dostları albümünde bir araya gelen sanatçılar Hüseyin Yıldırım, Zeki Özer, Murat Canses, Cesim Araboğlu ve Soner Baltalıoğlu seslendirdikleri eserlerle iddialı geliyor. Yapım aşaması 1.5 yıl süren albümde çok zorlu ve yorucu bir sürecin ardından başarılı bir çalışmaya imza attıklarını vurgulayan sanatçılar bu albümün Gaziantep’te bir ilk olmasının hem kendileri hem de Gaziantep açısından çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Gaziantep Kanal 27 Televizyonunda Sanatçı Hüseyin Yıldırım tarafından hazırlanıp sunulan “Gönül Dostları” programında albüm tanıtımı hızla devam ederken, albümde emeği geçen ve yapımını üstlenen Irmak Müzik Prodüksiyon sahibi, söz yazarı ve besteci Habip Özkilislioğlu bu albüme çok emek verdiklerini söyledi. Kilislioğlu, 5 sanatçının bir araya gelerek hazırladığı Gönül Dostları albümünü sevilen eserlerin seslendirildiği önemli bir çalışma olarak nitelendirirken yerel sanatçılarımıza destek verilmesinin önemini vurguladı. Sanatçılar Hüseyin Yıldırım, Zeki Özer, Murat Canses, Cesim Araboğlu, Soner Baltalıoğlu ise kendilerine maddi ve manevi anlamda  her türlü destek olan Habib Özkilislioğlu’na teşekkür etti. Albümde Ömer Danış Zeki Özer’in sevilen şarkısına düet yaparken, ünlü Şair Murat Baykam’da bir Türküye şiir okuyarak eşlik etti.17 türküden oluşan albümde Cesim Araboğlu’nun 1, Halil Üzgüni’nin 1, Burhan Onur’un 1, Kadir Ayluk’un 1 tane bestesi bulunuyor.

15 Mart’ta piyasaya çıkacak olan albüme şimdiden yoğun ilgi olduğu gözlenirken, sanatçıların sevenleri tarafından çıkacak olan albüm heyecanla bekleniyor.

“Gönül dostları” Bir Albümde Buluştu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Gönül dostları” Bir Albümde Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin