“HALKIMIZ BİRLEŞEREK, OYUNU BOZACAKTIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“HALKIMIZ BİRLEŞEREK, OYUNU BOZACAKTIR”Geçtiğimiz pazar günü 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

Şube Başkanı M.Rasim Hengirmen, “Önümüzdeki yerel seçimlerde halkımızın güçlü gördükleri adaya destek vererek bu oyunu bozacağına inanıyorum” dedi.

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulun ardından ADD Gaziantep Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen M.Rasim Hengirmen düzenlediği basın toplantısı ile yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Başkan Hengirmen, 7 kişilik yönetim kuruluna 4 yeni üyenin katıldığını belirterek, “Kongremizi Genel Başkanımız Sayın Tansel Çölaşan’ın da katılımıyla büyük bir heyecan ve olgunluk içerisinde gerçekleştirdik. Geçmiş yönetim kurulundan olup da yeni dönemde aramızda olamayacak 4 arkadaşlarımız var. Hepsine bugüne kadar çalışmalarımıza sağladıkları katkıları nedeniyle teşekkürü borç biliyoruz. Aramıza yeni katılan ve bayrağı teslim alan arkadaşlarımızla yeni dönemde her zamankinden daha aktif çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

“HALKIMIZ BİRLEŞEREK, OYUNU BOZACAKTIR”

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan ADD Gaziantep Şube Başkanı Hengirmen, Taksim olayları sırasında başına isabet eden biber gazı kapsülü nedeniyle yaşamını yitiren Berkin Elvan’ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. İstiklal Marşı’nın kabulünün 93’ncü yıldönümünü de kutlayarak, ülkenin yeniden İstiklal Marşı yazmak zorunda kalmayacağı bir gelecek dileğinde bulundu.

“HALKIMIZ GÜÇLÜ ADAYDA BİRLEŞECEKTİR”

Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumun vahametini kelimelerle izah etmenin güç olduğuna vurgu yapan Hengirmen, daha sonra şunları söyledi:

“Ülkemiz öyle bir duruma getirildi ki; bir tek adam var. Bu adam her şeyden anlıyor, her şeye aklı yetiyor, her şeyi konunun uzmanlarından dahi kendisinin iyi bildiğini sanıyor. Sanattan, müzikten, tiyatrodan, heykelden, tıptan, hukuktan ve bilimden anlıyor, savcı, hakim, avukat ve hatta Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) eş başkanı olabiliyor. Dünyayı idare edebiliyor. İktidar vekillerini robotlaştırmış, bakanları kontrol altına almış, yüksek yargıyı, orduyu, medyayı ‘Alo Fatih’ hatlarıyla kendine bağlamış bir şekilde hırsızlık, rüşvet ve yolsuzlukların ayyuka çıktı ülkeyi bu şekilde yönetmeye inatla şimdilik devam etmektedir. Bu kötü gidişin değişmesini isteyen halkımızın önümüzdeki yerel seçimlerden başlamak üzere muhalefetteki en güçlü gözüken adayda birleşerek bu oyunu bozacağına inanıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“HALKIMIZ BİRLEŞEREK, OYUNU BOZACAKTIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin