“HAYALLERLE DEĞİL GERÇEKLERLE GELİYORUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“HAYALLERLE DEĞİL GERÇEKLERLE GELİYORUZ”Saadet partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve merkez ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmak için bir basın toplantısı düzenledi. İki dönem Şehitkâmil ilçesinde belediye başkanlığı yaparak ilkler imza atan Mehmet Bozgeyik Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu.

Gaziantep Saadet Partisi il başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına; Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karalar, Saadet Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik, Şehitkâmil Belediye başkan adayı eski il başkanı Mehmet Hayri Kamalı, Nizip belediye başkan adayı Ahmet Kurban, İslahiye Belediye başkan adayı Ahmet Günebakan, Yavuzeli Belediye başkan adayı Mehmet Kaya,Saadet Partisi il ilçe teşkilat üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Bozgeyik, Gaziantep uzun seneler iktidar belediyeleri tarafından idare edilmesine rağmen, sorunlarına çözüm üretilememiştir diyerek, Gaziantep’in sorunlar yumağı haline geldiğini söyledi.

Saadet Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Bozgeyik, konuşmasına; “Modern şehircilik konusunda bir kaç iyileştirmenin dışında sorunlar yumağı haline dönüşmüştür. Gaziantep’in sorunlarının bir kısmını ve bizim yapacaklarımızın bazılarını bu toplantımızda sizlere anlatacağız ve çözümün ancak saadet partisi ve milli görüş ile olacağını göreceğiz dedi. Şehitkamil ilçesine M.Hayri Kamalı,Nizip İlçesine Ahmet Kurban,Yavuzeli ilçesine Mehmet Kaya belediye başka adayları oldu.

“HAYALLERLE DEĞİL GERÇEKLERLE GELİYORUZ”BUNA HAYAL DİYENLERE CEVABIMIZ ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ

Bozgeyik Bulvarlarda trafik sıkışıklığı varsa, o bulvara battı çıktılar yaparak insanımızı ışıkta 4-5 defa ışık bekleme çilesinden kurtaracağız. (başkarakol-tugay arası).Avm’lerin bundan sonra şehir içerisine kurulmalarına müsaade etmeyeceğiz. Mevcut tramvay hattında iyileştirme yapılarak, Avrupa şehirlerinde olduğu gibi, trafiğin sıkışık olduğu yerlerde araçların girebileceği hale getirilerek yeni şeritler kazandıracağız. Alternatif çevre yolları yapacağız; tıkanmış olan bulvarı rahatlatacağız. Örneğin, Abdulkadir aksu bulvarını Sani Konukoğlu Bulvarı ile birleştireceğiz. Gerekli noktalara “havaray”  yapacağız. Örneğin, ilk yapacağımız yer alleben deresi üzerine yapıp, altından geçmişte olduğu gibi dereden su akıtacağız. Havarayın başlangıç ve bitiş noktalarında uydu şehirler kuracağız. ( buna hayal diyenler olabilir! Cevabımız 10 senede destanlar yazılan Şehitkâmil belediyeciliğinin örneğini veriyoruz. Şehircilik ve imar sorunu var. Rant belediyeciliğini ortadan kaldırıp,  kişi ve kuruluşlara özel imar açmayacağız. Tıkanmış olan imar ve ruhsatları kolaylaştıracağız. Mütaahitlerimizin büyük bir kısmı hala on sene önce bizim verdiğimiz ruhsatlarla inşaat yaptılar. Geleceğin çankayası dediğimiz ibrahimli bölgesini ise, kendi aralarındaki kavga yüzünden terkedilmiş bölge haline getirdiler.  Yamaçtepe ve sam mahallesi bölgesi de aynı nedenlerle imara açılmamıştır.

UYDU ŞEHİRLER KURACAĞIZ, GAZİANTEP’E SULTANAHMET MEYDANI

Gaziantep’imizin en büyük sorunlarından biriside konut sorunudur. Dar gelirli ve asgari ücretli çalışanlarımız ev sahibi olamamaktadır. Daha önce merveşehirde yaptığımız gibi, ucuz konut yapıp, vatandaşımızı rahata kavuşturacağız. Kimsenin tahmin edemeyeceği fiyatlarla sıcak bir ev teslim edeceğiz.  Bu evler 60-90-110 m2. Lik evler olacaktır. Yapılacak olan bu uydu şehirlerde, hastane, alışveriş merkezleri, okullar, park alanları, sosyal tesisler,  spor alanları, camiler vb. Gibi yerler bulunacaktır. Bizim projemiz olan 8500 konutluk safa şehri tekrardan canlandıracağız. Organize sanayi bölgesinde 100.000 insanın istidam edildiği bilinmektedir. Bu insanları büyük bir kısmı iki şeritli yoldan, Gaziantep’in perilikaya, Düztepe ve cumhuriyet bölgelerine servisle taşınmaktadırlar. İşte safa şehir kurulduğu zaman, bu insanlara ucuz konut üreterek onları şehre taşımaktan kurtaracağız.En büyük sorunlardan biride Su sorunu İki çocuklu,  dar gelirli bir ailenin ortalama 70-80 tl  su parası gelmektedir. Bu aileye büyük bir yüktür. Biz geldiğimiz zaman su ücretini % 50 indireceğiz. Kaynağı ise israfı önleyeceğiz. mevcut stadımızın yerine, sultan Ahmet meydanı gibi bir meydan yapacağız. Altına bir kaç kat inilerek moderin otopark, üzeri yeşil alan ve camisi ile bizi tekrar aslımıza döndürecek tarihi mekân haline getireceğiz.inşaallah, 2,5  ay sonra gaziantep’de belediyeleri alacağız ve nasıl aldığımızı da herkes görecektir. Buna hayal diyenler, 1994 yılında şehitkamil belediyesini nasıl aldıysak ve on sene nasıl hizmet ettiysek, yine alacağız ve yine hizmet edeceğiz.


MEHMET BOZGEYİK YENİDEN ADAY paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“HAYALLERLE DEĞİL GERÇEKLERLE GELİYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin